Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni musím se vypsat,protože mi to nějak hlava nebere. Asi koncem ledna mi spadl na nohu složený sporťák úraz nohy bez zlomeniny,ale začala se mi tvořit boule plná krve na chirurgii mi to každý týden vytahoval DR stříkačkou. Dnes jsem byla na kontrole a nafasovala jsem 4 jehly a stříkačky at si to dělám sama a přijdu na 4 týdny na kontrolu
.Prý na takovou banalitu nemá čas já mu řekla cože? a on rodila jste tak to zvládnete ![]()
Zítra jdu do nemocnice dnes nemám hlídání a nechci tam malou tahat zdravotnictví!!!! Co mám dělat mám na něho podat stížnost?
no za chvilku nám na chirurgii řeknou, že slepý střevo si máme odoperovat sami ne?
Já bych stížnost na jeho chování teda podala… Manžel měl podobnou zkušenost… Teda ne až tak… Ael doktorka mu tahala stehy a jeho to prostě bolelo (xkrát před tím mu stehy tahali, byl na hodně operacích a nikdy o tom ani nevěděl, až u týhle doktorky), tak syknul a doktorka hned na něj „To vás nemůže bolet, to je hrozný, vy byste teda rodit nemohl“, arogantní jak něco… ![]()
Přitom jak říkám, nebylo to ani zdaleka jeho první tahání stehů a do té doby ho to nikdy nebolelo, tak asi někde byla nějaká chyba… Stěžoval si na ni, protože ho to tehdy vytočilo takovej přístup…
si taky mohla dostat jehlu jen jednu a vždy si jí jen tak ošplouchnout
![]()
…no, maj ty penízky zasloužený, že ![]()
No, tedy ja nevim, ale ja bych to teda nedala a asi bych nebyla schopna to udelat nekomu druhemu.
Rekla bych, ze snad na to nemaji pravo, to si to mas nechat prasknout, kdyz na to nebudes mit ty nebo okoli zaludek? Jenom proto, ze na to nejaky hulvat nema cas?
Ja bych si asi stezovala, je to des co se deje, platime zdravotni pojisteni, u doktora, za pobyt v nemocnici a ja teda nekde nejake zlepseni nevidim. Je to snad jeste horsi, nez to bylo.
Ahoj, tak bych se nedivila ničemu… Právě včera jsme se bavily se sestřenicí, která mi říkala, že jejího tchána večer vrátily se 40 z nemocnice a nech si jede sám domů jak chce a to má do nemocnice hodinu cesty a přijel v noci, měl předtím něco s ledvinama…
Mě zase nedávno v nemocnici sestřičky řekly, že když se můžu starat o moje dítě, tak můžu i o to co leží vedle -4 letá holka , průjem, zvracení, jak my, že ony tam nemůžou pořád běhat
a to byla sesterna opravdu kousek..
Nevím, je to hnus, já bych se sama bála něco takového dělat.. Možná to berou, že ti co si píchaji inzulin taky musí.. My jsme zase museli doma píchat malému injekce, když měl slabou imunitu ![]()
lleennttiillkkaa píše:
no za chvilku nám na chirurgii řeknou, že slepý střevo si máme odoperovat sami ne?
To je první, co mě při přečtení napadlo
![]()
cožeee????ještě tam bych si nechala zavolat ředitele nebo nějakýho nadřízenýho
to snad nemoh ani myslet vážně ne ![]()
Nestačím se divit, kdyby tím pověřil sestru, abys nechodila přímo za ním, tak to ještě pochopím, ta má praxi (kolikrát umí píchnout líp než doktor), ale sama doma? ![]()
Já si sama vytáhnu tak max. třísku a to jsem taky rodila.
![]()
No, jo , něco jinéh je inzulín pod kuži, nebo ještě muskulárka - kdo se to naučí. Ale píchat kamsi, do nějaké kapsi s krví.. to bych si doma netroufla ![]()
PeBa - hezky napsáno ![]()
Tyyy jooooo
Uz bych mela stiznost napsanou a podanou. A je propastny rozdil si injekci pichat, zvlast, kdyz je to dlouhodobe nebo celozivotne, na to si clovek proste zvykne… Ale uplne neco jinyho je, vytahovat si neco ze sebe. Obavam se, ze to by neustala naprosta vetsina lidi. ![]()
Já si nedokážu představit, že bych si něco takovýho měla dělat sama, možná je to banalita, ale laik si přeci může ublížit…
Tak to je mazec…a bude ti chodit část jeho platu, když bys jeho práci odváděla za něj?
Stěžovala bych si, tohle si přeci nemůže dovolit.
Ja si picham inzulin 6 let, ale nevim nevim, tohle bych asi nedala
Bojim se ze bych se
a to mi jehly nevadi, na odber me vlastni krve se v klidu divam, ale delat si to sama, to asi ne-e. Ja bych si stezovala, to je hrozna zkusenost
![]()