Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ráda bych se zeptala jestli někdo neznáte dobrýho dětskýho doktora ve starém lískovci nebo blízkém okolí? na netu jsem našla MUDr.Zahradníčkovou máte někdo zkušenost s ní? ![]()
díky moc
Ahoj, my chodíme k Dr. Havlíčkovi, Na pískové cestě 41 a velká spokojenost. Pan doktor je hovorný, vše vysvětlí, svá pro i proti každého očkování, vyšetření… už zachránil synkovi prst tím, že mi domluvil operaci na plastické chirurgii místo v dětské nemocnici, kam jsme původně byli domluveni. Každoápádně všechno s ním lze diskutovat, je i na telefonu, prostě za nás můžu vřele doporučit.
My to taky začínáme řešit,jsme z Kohoutovic,ale zatím nevíme,když čtu na netu recenze,tak na každýho doktora něco ![]()
Já jsem celé dětství chodila k MUDr. Vinterové,ordinaci má na Kosmonautů a spokojenost. Hodně chvály jsem taky slyšela na doktorku Kovářovou, ta je na ulici Zadní v Bohunicích. Bohužel jsme se přestěhovali na opačný konec Brna, tak jsem našla pro malého doktorku trochu blíž.
Ahoj může mi prosím někdo napsat zkušenosti a jak je spokojený s doktorkou ve St. Lískovci s doktorkou Zahradníčkovou.
Přestěhovali jsme se s 3 měsíčním chlapečkem
a máme tu doktorku přes ulici ale nevím jaká je. Děkuji za komentáře moc by mi pomohli
pá Evča