Dětský lékař - Starý lískovec

14
29.3.11 09:59

Dětský lékař - Starý lískovec

Ahoj, ráda bych se zeptala jestli někdo neznáte dobrýho dětskýho doktora ve starém lískovci nebo blízkém okolí? na netu jsem našla MUDr.Zahradníčkovou máte někdo zkušenost s ní? :-)
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
29.3.11 10:13

Ahoj, my chodíme k Dr. Havlíčkovi, Na pískové cestě 41 a velká spokojenost. Pan doktor je hovorný, vše vysvětlí, svá pro i proti každého očkování, vyšetření… už zachránil synkovi prst tím, že mi domluvil operaci na plastické chirurgii místo v dětské nemocnici, kam jsme původně byli domluveni. Každoápádně všechno s ním lze diskutovat, je i na telefonu, prostě za nás můžu vřele doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
29.3.11 10:25

My to taky začínáme řešit,jsme z Kohoutovic,ale zatím nevíme,když čtu na netu recenze,tak na každýho doktora něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
29.3.11 11:07

Já jsem celé dětství chodila k MUDr. Vinterové,ordinaci má na Kosmonautů a spokojenost. Hodně chvály jsem taky slyšela na doktorku Kovářovou, ta je na ulici Zadní v Bohunicích. Bohužel jsme se přestěhovali na opačný konec Brna, tak jsem našla pro malého doktorku trochu blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva Chaloupková
16.9.13 15:54

doktorka????

Ahoj může mi prosím někdo napsat zkušenosti a jak je spokojený s doktorkou ve St. Lískovci s doktorkou Zahradníčkovou. :?: Přestěhovali jsme se s 3 měsíčním chlapečkem :andel: a máme tu doktorku přes ulici ale nevím jaká je. Děkuji za komentáře moc by mi pomohli :) pá Evča

• Citovat
  • Upravit
1222
27.9.13 13:58

Já na ni neslyšela moc dobrého prý na vše davá jen atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty