Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, byla bych ráda, kdyby jste si jsem hodili odkazy na zajímavé dokumenty, např. o dětech, mezilidských vztazích atd… hodně jich bývá právě na ČT2, ale většinou to zajímavé co v tv běží prošvihnu a jen nadávám, jak v tý tv nic nedávaj
teď jsem teda chytla 4 v tom, takže na to budu koukat. Je toho asi hodně, některé jsem i viděla, ale třeba si nemůžu vzpomenout na název. Díky za tipy
třeba se to bude hodit i dalším maminkám ![]()
Ja si pockam, taky nemam moc prehled. Nedavno jsem videla jeden zajimavy, ale nevzpomenu si na nazev ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/…i/dokumenty/
Já jsem se zatím koukala na Vymodlené děti, Nejtěžší volba a Děti z krabičky.
Hledá se to v tom někdy dost těžko. A teď už nevim, kterej další tam je o dětech.
O tom i-vysílání na čt vím, ale právě hledat to v tom, je boj
tak snad se někdo chytne a odkáže nás přímo na názvy, a my pak mohly vzít uložto útokem ![]()
@AstraG tady je máš online a já jsem napsala názvy 3, který mi přišly zajímavý. pak jsem viděla ještě (ne)snesitelnou lehkost Stodolní - není o dětech.
ted třeba sleduju toto
Obnovuji diskusi
doporucuji dokument Na vlne prvni republiky na i-vysilani - o toto tema je ted docela vzhledem k serialu zajem
Zajimavy je tske dokument Vrahem z povolani - o komunistickem prokuratorovi Vasovi, ktery posilal lidi na smrt
Ve ctvrtek davali na dvojce prvni dil dokumentu o zavislostech - Kdyz v tom jedou zeny
Taky rada uvitam zajimave tipy ostatnich:-) Predem diky:-)
Nedávno jsem dokoukala Ztraceni v Česku. Je to několik dílů, ale doporučuji. ![]()
Mě se na i vysílání docela líbil dokument Ptáčata, je už i druhá série. Je to dokument o třídě romských dětí z brněnského bronxu.. ![]()