Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, kde se dají sehnat audioknihy(na internetu), kde mají největší výběr, buď ke koupi nebo ke stažení? ![]()
A které jsou opravdu dobré?
Jsem čtecí maniak, ale někdy bych ráda jen poslouchala, a třeba u toho mohla i něco dělat, třeba žehlit ![]()
Předem díííky za tipy ![]()
http://mluveneslovo.chaves.cz/
ale ozkoušeno ještě nemám
našla jsem tyto stránky včera a musím se učit na zkoušky a držet se od knížek dál
![]()
To znám
, ale nikdy mi to nešlo, čtu pořád, a když někde čekám, u doktora, na úřadech, a nemám s sebou nic ke čtení, tak jsem z toho na nervy ![]()
Jinak díky za tip, juknu… ![]()
Ja muzu jen doporucit odkaz od see. Jsou tam i uzasne amatersky nactene knihy a velmi siroky vyber. Ted uz stahuji jen tam. Hezke poslouchani
.
@marcellia píše:
To znám, ale nikdy mi to nešlo, čtu pořád, a když někde čekám, u doktora, na úřadech, a nemám s sebou nic ke čtení, tak jsem z toho na nervy
Jinak díky za tip, juknu…
já nosím v kabelce čtečku ![]()
@azuela píše:
Ja muzu jen doporucit odkaz od see. Jsou tam i uzasne amatersky nactene knihy a velmi siroky vyber. Ted uz stahuji jen tam. Hezke poslouchani.
už abych měla po zkouškách ![]()
Království mluveného slova, odkaz viz výše, perfektní, obrovská pokladnice skvělých audioknih i dalších věcí, které mi zpříjemňují cesty, uklízení a spoustu dalších věcí.:-)
Já něco kupuju na audioknihy.cz a něco se dá najít na uložto. cz Poslouchám už skoro dva roky a už skoro vše - protože jsem závislá:D _ při cestě z práce, při mytí nádobí, vaření, sportu, v autobusu…skoro pořád. Někdy prokládám hudbou, ale většinou čtu
Děkuji za tip!!!
Mně se teď šíleně líbil Eragon, ale to záleží na zaměření četby:D
Super ze to tema vidim, chci manzelovi koupit nejake audioknihy do auta, je to lepsi nez radio. Takze koupit se daji na audioknihy.cz? Hned to jdu omrknout ![]()
A na audioteka.cz
Zdarma na prvním odkazu mluveneslovo.chavez.cz
Já si teď stahuju Šoguna a super:D
Obnovuji diskuzi… Muzete nekdo poradit, hledam nejvhodnejsi zpusob, pro cloveka co moc nevidi, ale zaroven aby si to umel pustit, hlavne me napada, aby si to umel pustit tam, kde predchozi den skoncil? zatim se mi ted z toho jevi kniha na cd s discmanem, na cd je ta jedna kniha rozdelena na vice sekci ne? Pak bych musela kupovat cd online nebo neco stahnout a vypalit sama ze?
Mate pro me nekdo radu prosim?
@Lucinatko No, pokud na to, že nevidí má papír, tak se lze zaregistrovat do knihovny pro nevidové a tam je k dispozici spousta namluvených knížek.
@j.a.n.i1 ano ma plny invalidni a dokonce si z nekama zapujcovala, ale pry to bylo zle kvality, jak uz to bylo oposlouchane, takze to byly asi magn. pasky. Proto me zajima jina alternativa, treba to cd, jestli ma nekdo zkusenosti. Jeste me napadl diktafon, ale tam uz je moc funkci a jak by si neco zmackl, tak by byla ztracena.
Mobil ovladat umi, takze neco ne moc sloziteho a dobre viditelneho.