Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo já jo, a je to nekdy des
takové díte mít doma no Dekuju ne ![]()
@Hana89 píše:
Jo já jo, a je to nekdy destakové díte mít doma no Dekuju ne
Je to šílené..
Ale ta matka je hrozná-líná, jak veš..Vůbec si nedokážu přestavit, že by se ke mě takto moje dítě chovalo..
![]()
Presne a to díte je rozmazlene, ja to nechápu takove matky a ješte se dají do tv ![]()
HNo ja bych tý holce jednu strelila
to je des ![]()
Nejsem tyran ale tohle je moc
@Hana89 píše:
@Silwinka87 koukáš každej čtvrtek?
Já jsem o tom vůbec nevěděla, že takový pořad je..Zjistila jsem to náhodou minulý čtvrtek..Dívala jsem se i na Uloz.to,ale tam to nikdo nedal.. ![]()
Ty už to sleduješ dýl?
Já se zase na jednu stranu nedivím, že to dala do TV..Už si s něma neví rady, přerostli jí přes hlavu..
No šílenej spratek. Tohle já bych si v životě nedovolila
. Bych dostala takovej céres, že bych se divila asi. Já bych jí seřezala prdel, že by si nesedla
![]()
@kamikaa píše:
No šílenej spratek. Tohle já bych si v životě nedovolila. Bych dostala takovej céres, že bych se divila asi. Já bych jí seřezala prdel, že by si nesedla
![]()
No asi tak..Toto bych si na svoje rodiče nikdy nedovolila.. ![]()
Ona je ale absolutně nezvládá, ani se jim nevěnuje, podle mě..Proto je to teďka takový extrém..
Koukam to díl a minulej díl byl taktež katastrofa, ![]()
Ja nechápu co to je za výchovu, ok nekdy proste matka sama nezvláda ale natrískat jí a hotovo
@Hana89 píše:
Koukam to díl a minulej díl byl taktež katastrofa,
Ja nechápu co to je za výchovu, ok nekdy proste matka sama nezvláda ale natrískat jí a hotovo
Holky, já úplně hledím, co si dovolí..Jak tu matku fuckuje tím prostředníkem..Bych jí asi ukopla květák.. ![]()
Též na to koukám a je to hrůza, pořád na sebe jen řvou a jen samé vypípané slova. Já bych si to mamce nikdy nedovolila! To je fakt síla!
Holky, nedíváte se někdo?