Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak herečku oblíbenou žádnou nemám, asi proto, že jsem žena. ![]()
Ale nikdy mě nezklame Ondřej Vetchý. ![]()
Tak ode mě to nebude asi moc duchaplný, nejsem žádnej odborník ale já mám z herečel nejradši J. Roberts a J. Aniston, na ty se mě vždycky moc hezky dívalo.
A z českých herců mám nejradši starou gardu- kopecký, svěrák, smoljak, sovák, donutil, polívka…
a z hereček to samý: janžurová, zázvorková, stašová, holubová.
Naopak nesnáším mladší generaci typu Geislerová, Vilhelmová atd… ![]()
Fakt dobří(jsem ochotna koukat i na mizernej film, pokud v tom hraji)
Karel Roden
Daniel Day-Lewis
Kate Winslet
Leonardo DiCaprio
Hugh Grant ![]()
Sean Penn
Gary Goldman
Alan Rickman
David Thewlis
Claire Danes
Judi Dench
No od té doby co jsem viděla Tajemnou řeku tak nedám dopustit na Seana Penna.. Je to můj oblíbenej film a vůbec to co režíruje Clint Eastwood mě docela baví
Ale já nejsem žádnej filmovej fanatik, spíš občas mrknu na nějakej seriál, na filmy nemám čas, moje dítě nikdy tak dlouho nespí
A naše nevím vůbec, já mám ráda Pelíšky, u nich se směju každej rok nic jinýho mě nenapadá ![]()
Muži- č.1. Ivan Trojan
pak mám ráda Vetchýho + spoutu starých herců co pomalu vymírají..
ženy- tatána Vilhelmová + staré herečky jako byla Jirásková, Bohdalová, Zázvorková, Janžurová (ta je úplně dokonalá),.. to byly a jsou prostě PÁNI HERCI A HEREČKY.. a to je mi 33let.. ![]()
A o cizých hercích tu asi řeč neni předpokládám… ![]()
Laurinová hrála nafinťěnou princezničku pěkně ně? ![]()
Taky mám ráda starší herečky i herce, vzhledově se mi líbí Veronika Freimanová.
Nemám ráda herce, kteří hrají v těch jihoamerických telenovelách - vypadají hrozně uměle, spíš jak stroje než jak lidi.
Jo souhlas, Trojan je super, ať hraje cokoliv
Super byl s manželkou v Jedna ruka netleská ![]()
Příspěvek upraven 14.01.13 v 16:31
Tak za mě z těch zahraničních: Tom Hanks, Johnny Depp, Bruce Willis, Sean Connery, Morgan Freeman, Julia Roberts, Kate Winslet…naopak občas mi zůstává rozum stát nad filmy s Adamem Sandlerem..
Z českých začínám mít ráda spíše ty starší herce, z té mladší generace fakt neumím vybrat ![]()
@Denis11 píše:A o cizých hercích tu asi řeč neni předpokládám…
V úvodním příspěvku je napsáno - jak našich, tak cizích..
Jo jo, taky jsem asi narocna, ale nekdy mi to prijde, ze se ani nesnazi neco predstirat.
Mam rada Bruce Willise, Nicolase Cage, Meryl Streep, tihle myslim hrat umi. Z ceskych herce dob minulych, Zazvorkova, Kopecky a ti dalsi. Ze soucasnych „modernich“ me nenapada nikdo, kdo by me nejak zaujal. Jo, vlastne Machacek coby Frantisek v Horem padem
Machacka ja muzu ![]()
@ncc1701 A vidíš, já právě Nicolase Cage nemůžu ani vidět, už pouze jeho obličej mě odrazuje od sledování filmu
.
Jo, ale Macháček, tak ten nemá chybu. ![]()
Příspěvek upraven 14.01.13 v 16:38
Z cizích Tom Hanks, Johnny Depp, Liam Neeson, Meryl Streep, z našich Macháček, Trojan, z hereček Zázvorková, Janžurová, Hlaváčová…
@yum-yum26 píše:
@ncc1701 A vidíš, já právě Nicolase Cage nemůžu ani vidět, už pouze jeho obličej mě odrazuje od sledování filmu.
Mě zase odrazuje H. Grant, myslím, že jsem s ním nedokoukala žádný film do konce. Spíš jen prvních pár minut ![]()
Taky miluju Trojana a Pavla Lišku. A herecký koncert předvádí Navrátil v Bylo nás pět
Jinak jsem měla moc ráda Sováka, Brodského, Hrušinského..Z cizích nejvíc Toma Hankse a Morgana Freemana
Z ženských mám moc ráda Janžurovou, Geislerovou, Meryl Streep..
Ahoj všem, tak nějaké téma na „odlehčení“. Poslední dobou, když občas zapnu TV, tak se divím hereckým výkonům některých umělců a to jak našich, tak cizích.
.Možná je to tím, že stárnu a stává se ze mě náročnější divák
. Každopádně by mě zajímalo, jací herci vás opravdu zajímají a považujete je za skutečné umělce na svém místě nebo u kterých si naopak říkáte, zda se neminuli povoláním?
. Za sebe mohu říct, že si kladu otázku, proč hraje Sabina Laurinová a Vojta Kotek
.