Oblíbený herec, herečka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Imane
14.1.13 16:06

Oblíbený herec/herečka

Ahoj všem, tak nějaké téma na „odlehčení“. Poslední dobou, když občas zapnu TV, tak se divím hereckým výkonům některých umělců a to jak našich, tak cizích. :mrgreen:.Možná je to tím, že stárnu a stává se ze mě náročnější divák :). Každopádně by mě zajímalo, jací herci vás opravdu zajímají a považujete je za skutečné umělce na svém místě nebo u kterých si naopak říkáte, zda se neminuli povoláním? :kytka: ;). Za sebe mohu říct, že si kladu otázku, proč hraje Sabina Laurinová a Vojta Kotek :D.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
14.1.13 16:15

Tak herečku oblíbenou žádnou nemám, asi proto, že jsem žena. ;)
Ale nikdy mě nezklame Ondřej Vetchý. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
14.1.13 16:16

Tak ode mě to nebude asi moc duchaplný, nejsem žádnej odborník ale já mám z herečel nejradši J. Roberts a J. Aniston, na ty se mě vždycky moc hezky dívalo.
A z českých herců mám nejradši starou gardu- kopecký, svěrák, smoljak, sovák, donutil, polívka… :) a z hereček to samý: janžurová, zázvorková, stašová, holubová.
Naopak nesnáším mladší generaci typu Geislerová, Vilhelmová atd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
14.1.13 16:24

Fakt dobří(jsem ochotna koukat i na mizernej film, pokud v tom hraji)

Karel Roden
Daniel Day-Lewis
Kate Winslet
Leonardo DiCaprio
Hugh Grant :mrgreen:
Sean Penn
Gary Goldman
Alan Rickman
David Thewlis
Claire Danes
Judi Dench

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.1.13 16:25

No od té doby co jsem viděla Tajemnou řeku tak nedám dopustit na Seana Penna.. Je to můj oblíbenej film a vůbec to co režíruje Clint Eastwood mě docela baví ;) Ale já nejsem žádnej filmovej fanatik, spíš občas mrknu na nějakej seriál, na filmy nemám čas, moje dítě nikdy tak dlouho nespí :mrgreen: A naše nevím vůbec, já mám ráda Pelíšky, u nich se směju každej rok nic jinýho mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
14.1.13 16:26

Muži- č.1. Ivan Trojan
pak mám ráda Vetchýho + spoutu starých herců co pomalu vymírají.. :( ženy- tatána Vilhelmová + staré herečky jako byla Jirásková, Bohdalová, Zázvorková, Janžurová (ta je úplně dokonalá),.. to byly a jsou prostě PÁNI HERCI A HEREČKY.. a to je mi 33let.. :)

A o cizých hercích tu asi řeč neni předpokládám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.13 16:28

Laurinová hrála nafinťěnou princezničku pěkně ně?  :)

Taky mám ráda starší herečky i herce, vzhledově se mi líbí Veronika Freimanová.

Nemám ráda herce, kteří hrají v těch jihoamerických telenovelách - vypadají hrozně uměle, spíš jak stroje než jak lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.1.13 16:29

Jo souhlas, Trojan je super, ať hraje cokoliv :pankac: Super byl s manželkou v Jedna ruka netleská :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.01.13 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.1.13 16:29

Tak za mě z těch zahraničních: Tom Hanks, Johnny Depp, Bruce Willis, Sean Connery, Morgan Freeman, Julia Roberts, Kate Winslet…naopak občas mi zůstává rozum stát nad filmy s Adamem Sandlerem..
Z českých začínám mít ráda spíše ty starší herce, z té mladší generace fakt neumím vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.13 16:30
@Denis11 píše:A o cizých hercích tu asi řeč neni předpokládám… :think:

V úvodním příspěvku je napsáno - jak našich, tak cizích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.1.13 16:30

Jo jo, taky jsem asi narocna, ale nekdy mi to prijde, ze se ani nesnazi neco predstirat.
Mam rada Bruce Willise, Nicolase Cage, Meryl Streep, tihle myslim hrat umi. Z ceskych herce dob minulych, Zazvorkova, Kopecky a ti dalsi. Ze soucasnych „modernich“ me nenapada nikdo, kdo by me nejak zaujal. Jo, vlastne Machacek coby Frantisek v Horem padem :) Machacka ja muzu :)

• Citovat
  • Upravit
Imane
14.1.13 16:37

@ncc1701 A vidíš, já právě Nicolase Cage nemůžu ani vidět, už pouze jeho obličej mě odrazuje od sledování filmu :mrgreen:.
Jo, ale Macháček, tak ten nemá chybu. :palec:

Příspěvek upraven 14.01.13 v 16:38

• Citovat
  • Upravit
30627
14.1.13 16:37

Z cizích Tom Hanks, Johnny Depp, Liam Neeson, Meryl Streep, z našich Macháček, Trojan, z hereček Zázvorková, Janžurová, Hlaváčová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
14.1.13 16:39
@yum-yum26 píše:
@ncc1701 A vidíš, já právě Nicolase Cage nemůžu ani vidět, už pouze jeho obličej mě odrazuje od sledování filmu :mrgreen:.

Mě zase odrazuje H. Grant, myslím, že jsem s ním nedokoukala žádný film do konce. Spíš jen prvních pár minut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
14.1.13 16:39

Taky miluju Trojana a Pavla Lišku. A herecký koncert předvádí Navrátil v Bylo nás pět :* Jinak jsem měla moc ráda Sováka, Brodského, Hrušinského..Z cizích nejvíc Toma Hankse a Morgana Freemana
Z ženských mám moc ráda Janžurovou, Geislerovou, Meryl Streep..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí