Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallkapa píše:
V úvodním příspěvku je napsáno - jak našich, tak cizích..
Aha
to jsem nějak přehlídla
hihi
tak z cizích mám ráda Nicolas Cage, Bruse Willis, Mel Gibson, Jack Nicolson, Ben Stiler…
Z hereček.. ![]()
Meryl Streep, Jodie Foster, Suzan Sarandon…
Vanda Hybnerová, Scarlet Johanson, Kate Winslet, Penelope Cruz
Chlapy moc nevim jmenovitě, ale mám jich ráda mnohem víc než žen
@laducha píše:
Mě zase odrazuje H. Grant, myslím, že jsem s ním nedokoukala žádný film do konce. Spíš jen prvních pár minut
Nejen Tebe, H.Grant je hned v závěsu po Nicolasovi C. ![]()
Naši: Dlouhý a Roden a za něžné pohlaví Stašová. ![]()
Ze zahraničních můžu: Nicolase Cage a za něžné pohlaví mě nikdo nenapadá.
Herečky:
J. Aniston, C. Diaz, Uma Thurman,
Herci:
Nicolas Cage, Tom Hanks, Bruce Willis, Gerard Depardieu,
Já nevím, je jich dost.
Jo, někteří (ne)herci by asi hrát neměli, ale moc si nevybavuju, kteří to jsou. Asi nejvíc mě asi irituje paní Jaroslava Hanušová (http://www. csfd. cz/tvurce/9113-jaroslava-hanusova/). Tuhle (ne)herečku) opravdu nemusím a mám z ní vždy takový pocit, že strašně přehrává.
A vidíte, zapomněla jsem na Meryl Streep, Johnny Deppa, Helenu Bonham-Carter, Colina Firtha a Clinta Eastwooda - toho mám asi radši jako režiséra.
Já mám z českých herců ráda Ivana Trojana a Jana Šťastného, ale toho spíš kvůli vzhledu, než kvůli tomu jak hraje.Je to fešák. ![]()
A ze zahraničních herců je nejlepší Jack Nicholson a Anthony Hopkins.Jeho filmy fakt můžu a to nemyslím jen Mlčení jehňátek.
![]()
Tedy oblíbených bych měla spoustu Johny depp samozřejmě, Bruce Willis, Vin Diesel a spooousta jiných kocourků, ale koho nesnáším, fakt mám osypky až na zadku
JIM Carrey… ![]()
@catherine100 píše:
Tedy oblíbených bych měla spoustu Johny depp samozřejmě, Bruce Willis, Vin Diesel a spooousta jiných kocourků, ale koho nesnáším, fakt mám osypky až na zadku
JIM Carrey…
Ježkovy voči, Tobě se nelíbí jeho úžasný film Ace Ventura:Zvířecí detektiv?
Uáááááááááááá
@yum-yum26 já ani nevim, to jsem naštěstí nikdy vidět nemusela ![]()
Kromě těch, co už tu padli, mě poslední dobou překvapila Bydžovská v Gymplu. Nikdy jsem si neuvědomila, že je až tak dobrá. Připadá mi, že nad zbytkem osazenstva seriálu vyčnívá dost výrazně.
Cizí: Tom Hanks, Dustin Hoffman, Johny Depp
Meril Streep, Goldie Hawn, Whoopy Goldgerg český: Miroslav Donutil, Radoslav Brzobohatý, Bolek Polívka
Helena Růžičková, Jiřina Bohdalová i její dcera Simona Stašová, Eva Holubová