Dolévání MM do mraženého

Anonymní
14.10.19 09:33

Dolevani MM do mrazeneho

Delate to některá, že čerstvé dolijete do zamrazeneho? Kamarádka to dělá ale mě se do toho moc nechce a navíc jsem četla že se to nemá dělat. Proč? A je taky blbe, že jak odstrikavam tak odstrikam strašně málo kolem 20-30ml a to mi je zbytecne zamrazovat takové trosky… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30953
14.10.19 09:35

Taky jsem zamrazovala takhle malo. Davala jsem to do 100 ml kalisku, bylo toho treba jen 2 cm po dne, po zmrznuti jsem to z kalisku vyloupla a dala do sacku k predeslemu mleku. Pak jsem alespon lepe davkovala, kolik toho rozmrazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.10.19 09:36

Ne to bych nedělala. Když už, tak odstříkat a dát do lednice a prilejvat v průběhu dne a večer to dát zmrazit. Ale jestli neplanujes někam od dítěte odcházet tak ti to mliko stejne bude k ničemu. Já normálně taky odstříkam tak 20 ml, akorát když sem nekojila kuli antibiotikum tak sem odstrikala víc jak půl litru denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.10.19 09:37

Také jsem zamrazovala po troškách, vůbec mi nešlo odstříkat víc. Ale pak jak když najdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.19 09:46

A proč se to nesmí? :think:

• Citovat
  • Upravit
4873
14.10.19 09:55

Pokud čerstvě odstříkané necháš nejprve schladit v lednice a pak ho naliješ k tomu v mrazáku, je to v pořádku. Ale čerstvé „teplé“ rovnou do zmraženého ne. Takhle nám to říkaly sestřičky na neonatologii, kam jsem nosila dětem odstříkané mlíčko po předčasném porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
14.10.19 10:01

Skladovala bych v lednici a zamrazila za celý den. V jednom kelímku studené, do druhého odstříkat, až bude taky studené, tak přilít k rvnímu a zas do druhého odstříkat… abych nemíchala mlíko různých teplot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.10.19 21:38

No a ja rodila predcasne dvakrat a vzdycky nam rikali, ze mleko po odstriknuti mame rovnou dolit do zmrazeneho (FN Olomouc).Obe holky prezily, a to jsem prvni, narozenou ve 30.tydnu, krmila odstrikanym mlekem 13 mesicu a druho, narozenou ve 33.tydnu krmila odstrikanym mlekem 9 mesicu. Takze bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová