Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky mame s nasi malou takovej problem. Je ji 17 mesicu a uz je od roka bez plen jenze se doma porad pocurava…nevim co s ni, kdyz jsme venku tak si rekne na navsteve si taky rekne i v noci se vzbudi ze chce curat,ale pres den ne. Nevim co s ni a sedacku a koberec se mi uz do nekonecna cistit nechce..Poradte prosim ja uz fakt nevim jak ji to mam vysvetlit ![]()
měla jsem ten samý problém myslím že je akorat líná si říct nebo si na ten nočník sednout u nás teda nezabralo nick krom toho dat male za to na zadek ale je fakt ze te mojí budou skoro 3 roky asi sem moc neporadila co ?
Taky uz sem zkusila ji za to placnout, ale taky nic…vzdycky kdyz se pocura tak prijde a rekne ze se pocurala prijde mi to jako by to delala schvalne… ale ma tak provinily kukuc
![]()
Je teda ještě hodně malá, ale nějaký úplatek, když to udělá dobře by nepomohl???
My bysme bez úplatků byli v háji
Respektive odměn ![]()
To sem jeste nezkousela, ale ona vi ze musi na nocnik nebo na zachod.. na navstevach je to bez problemu…nekdy si treba rekne a vycura se
uvidim no zkusim ji za to vzdycky neco dat ![]()
Oni to dělají schválně… evidentně nemá důvod se tím doma nějak zabývat. Zkus ty odměny, někdy dělají fakt zázraky ![]()
Držím moc palce ![]()
Taky me napada co nejaka „curaci“ basnicka nebo pisnicka?? Yacit s tim venku nebo na tech navstevach, kdyz se ji to zalibi, nebude o to chtit prijit i doma…