Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ja mam vybornou zkusenost z cukrovovu pastou BioEpi, koupila jsem z DM. Driv jsem se s tim taky doma varila a vyslo to pokazde jinak a ne vzdy dobre. Tuhle vzdy tak 15min nahreji v hrnku, ktery zaleju horkou vodou. Je to asi ta, jak rikate, ze se to po kuzi tahne a vytrhava po castech. Ja to delam priborovym nozem, vzdy trochu odrypnu z te lahvicky a nanasim na kuzi a pak rychle strhnu… az je ta kulicka hodne zachlupacena, vyhodim a vydrapnu z kalisku dalsi. Pozor, kuze musi byt uplne sucha, ruce taky.. proste kdekoli pri manipulaci kdyz se vam nekde dostane voda (pot), tak se s tim pak blbe dela a stava se asi to, co popisujete s tou vasi…
@ayra.5 píše:
Dámy tak mám za sebou prvni a neúspešný pokus vyrobydelano podle receptu, má to konzistenci a barvu medu. Nanesú na kuzi priložím pasek (zkousela jsem perlan- co myslite??) uhladim a strhnu.
no je jedno jestli po nebo proti smeru chloupku, vsechny to prežili a ani jeden vytrženy!!!
![]()
kde muze byt chyba? Moc tekuté? Jinak jsem pak našla jeste návod na tuhou cukrovou pastu ktera se nestrhava ale jakoby valí po kuzi a trhá prubezne. Neumim si predstaviť jak by to mohlo neco vytrhnout. MAte zkusenosti?
Zajdi si k dobré kosmetičce, to bude nejlepší volba.
@Bandii to by mne samotnou nenapadlo
no nicméně se to chci naučit dělat doma ![]()
@ayra.5 Já ji taky zkoušela udělat doma, vypadalo to krásně, ale efekt 0. Nevytrhlo to ani chlup. Nějakou bych chtěla zkusit koupit, ale bojím se, že to taky nebude fungovat a budou to jen vyhozené peníze.
@hanzy dekuju za tip to vypada dobre aspoň na test, jestli jsou moje chlupy touto metódou vubec vytrzitelne
taky to asi zkusim a aspoň zjistit jakou to na mit konzistenci. Dekuju
Kupuju tu, co píše @hanzy a je super. Jen teda používám starou utěrku, protože se mi potí ruce. Namažu příborovým nožem, uhladím utěrku, chvilku počkám a strhnu. Utěrku pak nechám odmočit v teplé vodě a vyperu.
@ayra.5 jako stoji asi 270kc,zadna levba sranda,ale vydrzi nejaky cas. Beru to fakt po kouskach… tak zkus,ja jsem s ni spokojena. Hlavne je porad stejna a ja se nestresuju varenim a nedejboze pripalenym hrncem
myslim,ze jsem ji videla i v Rossmannovi..