Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky všichni,chtěla jsem se jen zeptat zda nemáte někdo z vás zkušenosti s domácí prací.Jsem totiž na rizikovém těhu(5m) a jelikož se tak trošku nudim a nějaký ten penízek by se hodil,však to znáte
Nevím jestli můžu věřit takovým inzerátům „vše za ofrankovanou obálku“,zdá se mě to neseriózní,ale třeba se pletu
Nechci se nechat napálit a udělat tak radost nějakému
Všem předem děkuji.Paulinka
Ahoj.
Za ofrankovanou obalku mi prisla brozurka s nabidkou ruznych domacich praci (4 str. A5). U kazdeho inzeratu tam ale chteji vstupni investici (vetsinou je to tak, ze neco doma vyrabis a oni ti za 200,– Kc poslou technologicky postup a nebo prvotni materialy) - no holy nesmysl. Radeji to zkus nejak jinak, treba se zeptej v okoli apod. Tyhle inzeraty na netu jsou fakt hodne „mimo misu“ a nevydelas zhola nic, ba naopak, stoji te to penize a taky cas.
Ahoj, taky sem to mela podobne jako Marka. Poslala sem ofrankouvanou obalku a prisel mi skoro stejny „katalog“. Takze sem si vybrala druh prace, zaplatila sem vstupni poplatek (asi 200,–) a cekala na „pracovni smlouvu“ kterou po zaplaceni vstupniho poplatku slibovali
Jenze misto smlouvy a te prace mi prisel zas nakej papir ze mam zaplati dalsich 200,– uz si presne nepamatuji proc. A ja blba je zaplatila
Jenze to mi zas prislo ze chtej nakou skvaru a ze uz bude prace, to uz sem se jim na to vyprdla. Takze po zaplaceni cca 500,– stejne nemam zadnou praci. Sany.
Ahoj,
mám stejné zkušenosti. Zaplatila jsem poprvé a poslali katalog, zaplatila jsem podruhé a dostala jsem vstupní materiály, kde po mě chtěli další peníze a navíc už ty letáky přímo té firmy vypadaly divně. Takže se do tohoto raději nepouštěj, není to nic opravdového.
Já jsem se zaregistrovala na Avon lady a tím mám levnější jak Avon tak mám i procenta z nákupu co si ještě objednají známý…neni to tak zlé,pokud jsi to nezkusila,zkus to,za to nic nedáš! Snad jsem aspoň trchu pomohla. pá Nancy.
Ahoj holcinky,
nemate nektera nahodou zkusenosti s prekladanim z anglictiny? Myslim, ze je to fajn prace domu a rada bych to zkusila. Bohuzel nevim, jak na to, koho kontaktovat - zda zkouset primo nakladatelstvi nebo existuji nejake agentury… poradite prosim?
Ola
O-lin-ko, asi te zklamu, ja zkousela nakladatelstvi i personalni agentury, ba i jazykove agentury a nic… ale treba budes mit vic stesti. Drzim palecky.
Nabízím přivýdělek pro maminky na MD na pc (stačí uživatelská znalost pc a internetu) pošlete mail a během chvilky můžete začít
Osobní zkušenost už nějakou mám a s něčím teprve začínám:-) Třeba už máte taky zkušenost..
Lepší nějaká korunka navíc, než žádná:-)