Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak učící věž jsem objednávala někdy po tom roce a u nás teda slavila velký úspěch. Jasný, že to dítě pořád musíš hlídat, nenechávat u něj nože, hlídat misku s moukou apod. Ty věci děláš dvakrát tak dlouho, tak to prostě je. Věci jako poklízení rozházených věcí, prach…to je podle mě v pohodě. Vysavač je jen období, věř mi, že brzy to prcka začne moc bavit. Syn pak rád vysával i sám ![]()
Jediné, co s dětma dodnes nedělám, je žehlení a vytírání. Ano, nechci, aby mi v tom capali po mokré podlaze. A u žehlení se prostě bojím
Ale díky sušičce toho zase tolik nežehlíme. A vytírání snad jednou vyřeším robotem.
Jinak že řve, to prostě řvát ještě bude a hodně. To jsou ta batolata. Všechno chtějí a skoro nic nesmí ![]()
@Paliska
Ale presto přesvědčeně tvrdíš, ze nošení je špatné.
Holky, jak tady doporucujete parni mopy… Taky o nem delsi dobu premyslim. Ale nemate zkusenost s vinylovou podlahou? Dlazba je OK, ale bojim se, aby se ten vinyl tou parou pak casem neodlepoval…
@Dendiss Myslim, ze na vinyl ok. Mrkni po modelu, kde se da nastavit ta intenzita pary. Karcher ma jen „malo“ a „hodně“, Black decker ma kolečko, kde se to da nastavit podle typu podlahy od dřeva az po dlažbu. Jinak ja tim drbu ne moc kvalitní lino (normálně vytiram, i jsem vzala nektera mista uzce zamerenym proudem) a v pohode.
@Ba-stet ja netvrdím že nošení je špatné já jen tvrdím ze když dítě pořád posílám zvykne si na to a chce nosit pořád… pro mě za mě si noste třeba 24/7 já mám děti šťastné spokojene neřvou hrají si usměvavé a nemusím je pořád nosit od chvíle co chodí nevyžadují to… dělej to se svými dětmi jak chceš já jen napsala svoji radu či názor