Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se píše:
@Janiky2 ty blaho.. jo, dvojčata, to musí být teprve masakr.. mi bohatě stačí jeden rarach![]()
ale máš pravdu, prostě člověk najde systém a zapojení děti tak, aby to nějak zvládnul
Sestrenky kamaradka ma trojcata, potkaly jsme se na jeji svatbe. Tak jsem si rikala, jakou mam pohodu
porad jsem mela 2 ruce a dve deti - slo kazdeho chytnou pod jednu ruku ![]()
@Janiky2 píše:
Sestrenky kamaradka ma trojcata, potkaly jsme se na jeji svatbe. Tak jsem si rikala, jakou mam pohodu![]()
![]()
porad jsem mela 2 ruce a dve deti - slo kazdeho chytnou pod jednu ruku
Tak to už si nedovedu představit ani omylem ![]()
@Kelsey píše:
@Ba-stet @Midaku
Děkuji 🌹. Tak mu asi dám šanci.
Dívala jsem se na Veledu. My máme 160m2 lesklé dlažby. Takový vzhled mramoru nebo jak to popsat.
Ta mokrost ještě bude souviset s tim, jak nastavis tu paru, většinou je na vyber nekolik stupňů.
Jinak ja tyhle věci, kterymi si nejsem jistá, rada kupuju z druhy ruky, tak mrkni, jestli na neco nenarazis.
@LethalfataL píše:
Nechápu. Proč toxický odpad? Zakladatelka se ptala na usnadnění úklidu s batoletem. Odpověděla jsem jí a jako typ hodila, že když se suší v sušce je toho na utírání a vysávání méně, nebo by třeba nemusela tak často.
No ja susicku mam, ale ze by to byl takovy rozdil, ze bych mohla utirat prach mene casto, to teda fakt ne ![]()
Další diskuze o tom jak jsou děti náročné, nejsou, ženy fakt ne, nejsou. Jen my ženy jsme trubky co si myslí, že dítě bude mít doživotní trauma když se mu půl dne nebudeme věnovat na sto procent.
Roční dítě, moje zkušenost: ohrádka, postýlka, houpačka mezi dveřmi. Řve? Ok ať si řve, když je nejedené a přebalené musí vydržet.
Pokud si děcko někdo takhle blbě naučí, že mu porad líta za zadkem, mám pro něj potěšující zprávu… lepší to nebude, jen horší.
Malou si dám do nosítka na záda a vše děláme spolu.
Už i sama kolikrát přijde s nositkem.
Jinak vařím vecer nebo něco ultra rychlého přes den a po obědě chodím spát s malou
Nezvládala jsem to.
Obědy jsem objednávala. Uklízet, když spí, někdo ji hlídá nebo si pořídit paní na úklid a mezitím vzít malou ven. Je to mateřská, ne uklízecí dovolená. Tvá starost je péče o dítě, vše ostatní je nepovinný nadstandard. Když jsem se tímto neřídila a snažila se být dokonalá matka, která uvaří, uklidí a ještě se postará o dítě, tak jsem byla akorát tak naštvaná na celý svět, unavená a ve finále to schytávalo dítě, na které jsem byla protivná. A to mi za to nestálo. Teď ve dvou letech je to mnohem lepší, dítě se chvíli zabaví, vydrží u pohádky, už jde uklízet i s ním. Ale nejvíc uklízím, když je u babičky. Ale kolem toho roka to byl fakt mazec. ![]()
@Fuflík píše:
To je hezký, že domácí, zcela neschopný. ale přechytralý gaučák nakluše poučit, že se kýbl na stůl nedává, ale aby hlídal nebo vytřel to ne.![]()
Jak jsi přišla na to, že nehlídá, nevytírá a že je neschopný, domácí, přechytralý a gaučák?
@Big boss píše:
Další diskuze o tom jak jsou děti náročné, nejsou, ženy fakt ne, nejsou. Jen my ženy jsme trubky co si myslí, že dítě bude mít doživotní trauma když se mu půl dne nebudeme věnovat na sto procent.
Roční dítě, moje zkušenost: ohrádka, postýlka, houpačka mezi dveřmi. Řve? Ok ať si řve, když je nejedené a přebalené musí vydržet.
Pokud si děcko někdo takhle blbě naučí, že mu porad líta za zadkem, mám pro něj potěšující zprávu… lepší to nebude, jen horší.
O tom přece ta diskuze vůbec není.
@Wani píše:
Ja s tim problem nemela. Varil manzel (ja varim minimalne), to kdyz mely deti zajem, tak varily s nim a byly na ucici vezi. Uklizi nam jednou tydne pani na uklid, takze uklid po zbytek tydne minimalni. Hodit pradlo do pracky, a pak do susicky zalezitost chvilicky, jestli rocni dite v tu chvili rve, no tak at si rve. Ja se nezblaznim. U skladani pradla si hraly s ponozkami, to mi nevadilo.
Btw. co vytirate tady vsichni kazdy den?
Mame velikyho psa, dve starsi deti ne na full time, muze bordelare a mimino, co vse ze zeme sebere a sni ![]()
Jinak k parnim mopum, za me skvela zkusenost. Zkusila jsem Rowentu, byl v akci a dobry recenze a jsem v zasade spokojena. Vytiram tim rada, vezme to vsechno, hlavne to ocenujun v kuchyni, davam na hadr par kapek olejicku, takze to hezky provoni. A mam hlavne pocit, ze je cisteji nez z normalniho mopu. Nevyhoda je ta snura pitoma, jak uz nekdo psal a pak ja mam model, kdy musim porad drzet to naparovaci tlacitko, na jednu mistnost to jde, ale udelat nas byt najednou je nemozny, upadl by mi prst.
Když to čtu tak mam zlataky mladšímu je rok staršímu budou tři asi už jsem ostřílena mamka zavelim uklizim bud budete taky nebo jsi jdete hrát do pokoje většinou jdou do pokoje
a ja mám klid na práci když malý řve například u vaření jak to máš ty nechám ho řvát ignoruji to protože s ním na ruce udělám prd po chvíli ho to přestane bavit a zaměstná se jinak
čím víc budeš povolovat tím víc budeš jak nosici opička:) co nejmíň dítě nosit pak je samostatnejsi vytirani dělám tak že si hadr macham ve vaně a na zbytek jsem si pořídila stříkací mop u vaření nakrájím ovoce a vždy mu dám do ruky a je klid ![]()
Nejvtipnejsi mi prijde říct u ročního dítěte, že „kdysi“ něco šlo ![]()
@Paliska Tak s tím nosenim teda nesouhlasím. Nosila jsem hodně, nikdy jsem nenechala dítě rvat, mam jen jedny nervy. Dceri ještě nejsou dva a je samostatná, spoustu veci umi sama, zabavi se na poměrně dlouhou dobu, bez problémů chápe sdělení teď něco delam, za chvilku přijdu. Uz měsíce. V roce vrcholily potize se spankem, zuby, to jsem nosila furt.
@Ba-stet každý to má jinak já nenosím tím pádem to ode mě ani nevyžaduje největší nevesi se mi za nohu ![]()