Domácí práce na MD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1673
12.5.11 14:48

Domácí práce na MD

Chtěla bych se zeptat,co potřebuju k tomu abych mohla pracovat doma a přitom jsem na MD.Není to ještě jistý,zatím je to ve fázi domlouvání.Jenom chci vědět co kromě smlouvy potřebuju.Jestli to mám nahlásit na sociálce.A kolik hodin můžu pracovat?Nemám s tím zkušenosti,tak se ptám!Děkuji všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
12.5.11 15:52

předpokládám, že myslíš práci při RD:
nemusíš to nikam hlásit, výdělek ani počet hodin není jinak omezen, jediné omezení je doba dávání dítka do školky či jiného zařízení nad určitou dobu tím bys přišla o pobírání rodičovského příspěvku.

jinak se tě netýká případný dopočet do miminální vyměřovacího základu na zdravotní pojištění (pokud jako zaměstnanec) nebo platba záloh na zdravot. a soc. poj. v prvním roce, poté podle výdělku (jako OSVČ)

jedná se o práci u stejného zaměstnavatele u kterého čerpáš rodičovskou dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.5.11 21:22

ne mati u jinýho zaměstnavatele
Díky za názor,jenom jsem chtěla být v obraze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
12.5.11 21:59

Ahoj, taky jsem při RD zkoušela si přivydělávat. Vzala jsem to poctivě a udělala si ŽL a byla jsem OSVČ. Neměla jsem ale takové příjmy, takže s koncem RD jsem to musela ukončit, včetně ŽL, protože bych si nebyla schopna zaplatit sociální a zdravotní. Nevydělala jsem si téměř nic.
Takže záleží co děláš a jestli si vyděláš. Přeji Ti, aby sis vydělala a stačilo Vám to.

• Citovat
  • Upravit
1748
13.5.11 12:02

není zač :-) s tím zaměstnavatelem, jen jsem se ptala, ať zbytečně nevypisuju další odstavec při práce u stejného zamestnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat