Domácí práce na MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Domácí práce na MD
Chtěla bych se zeptat,co potřebuju k tomu abych mohla pracovat doma a přitom jsem na MD.Není to ještě jistý,zatím je to ve fázi domlouvání.Jenom chci vědět co kromě smlouvy potřebuju.Jestli to mám nahlásit na sociálce.A kolik hodin můžu pracovat?Nemám s tím zkušenosti,tak se ptám!Děkuji všem za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
předpokládám, že myslíš práci při RD:
nemusíš to nikam hlásit, výdělek ani počet hodin není jinak omezen, jediné omezení je doba dávání dítka do školky či jiného zařízení nad určitou dobu tím bys přišla o pobírání rodičovského příspěvku.
jinak se tě netýká případný dopočet do miminální vyměřovacího základu na zdravotní pojištění (pokud jako zaměstnanec) nebo platba záloh na zdravot. a soc. poj. v prvním roce, poté podle výdělku (jako OSVČ)
jedná se o práci u stejného zaměstnavatele u kterého čerpáš rodičovskou dovolenou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne mati u jinýho zaměstnavatele
Díky za názor,jenom jsem chtěla být v obraze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem při RD zkoušela si přivydělávat. Vzala jsem to poctivě a udělala si ŽL a byla jsem OSVČ. Neměla jsem ale takové příjmy, takže s koncem RD jsem to musela ukončit, včetně ŽL, protože bych si nebyla schopna zaplatit sociální a zdravotní. Nevydělala jsem si téměř nic.
Takže záleží co děláš a jestli si vyděláš. Přeji Ti, aby sis vydělala a stačilo Vám to.
- Citovat
- Upravit
není zač
s tím zaměstnavatelem, jen jsem se ptala, ať zbytečně nevypisuju další odstavec při práce u stejného zamestnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit