Dominika, Daniela, Denisa, Diana

52
19.3.23 10:56

Dominika, Daniela, Denisa, Diana

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, které z těchto jmen se vám nejvíce líbí. Mně se nejvíc líbí asi Dominika, Daniela se mi také moc líbí, ale vadí mi přezdívky Danča, Dana atd. Denisa se mi moc nelíbí a Diana líbí, ale nevím, jak říkat doma, protože Dída je strašné 8o. Které jméno se nejvíc líbí vám? Případně můžete napsat i jiné ženské jméno na D, protože nevím proč, ale ženská jména na D mám v oblibě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
19.3.23 10:58

Líbí se mi Dominika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.3.23 10:59

Mně se líbí jméno Daniela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.3.23 11:00

Kromě té Denisy. Se mi líbí. Jen bych asi špatně rozdychavala oslovení Dana.
Diana-Dia, Dí, Diuška, Dinka, Dina, Inuska, Diunka, Dianka, :nevim: :nevim: dídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
19.3.23 11:05

Dala bych Dianu, krásné jméno, a neobvyklé. Daniela je také pěkné, ale nikdy jí tak nikdo říkat nebude bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105918
19.3.23 11:06
@Annie Lennon píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, které z těchto jmen se vám nejvíce líbí. Mně se nejvíc líbí asi Dominika, Daniela se mi také moc líbí, ale vadí mi přezdívky Danča, Dana atd. Denisa se mi moc nelíbí a Diana líbí, ale nevím, jak říkat doma, protože Dída je strašné 8o. Které jméno se nejvíc líbí vám? Případně můžete napsat i jiné ženské jméno na D, protože nevím proč, ale ženská jména na D mám v oblibě. :D

všechny krasne…za mne Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.3.23 11:07

Daniela je moc krásné jméno :kytka:
Doma bych ji říkala Dany /Deny /Dája :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.3.23 11:15

Vždycky se najde výraz co se doma používá a nemusí to být nutně patvar jména. Přezdívka, zvířátko, přechýlení jiného slova :nevim:. Ono to přijde samo, ať se bude jmenovat jakkoliv :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
19.3.23 11:17

Já bych dala Danielu. Dídu jsem v životě jako zkratku jakéhokoli jména neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.3.23 11:18
@Annie Lennon píše:
Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, které z těchto jmen se vám nejvíce líbí. Mně se nejvíc líbí asi Dominika, Daniela se mi také moc líbí, ale vadí mi přezdívky Danča, Dana atd. Denisa se mi moc nelíbí a Diana líbí, ale nevím, jak říkat doma, protože Dída je strašné 8o. Které jméno se nejvíc líbí vám? Případně můžete napsat i jiné ženské jméno na D, protože nevím proč, ale ženská jména na D mám v oblibě. :D

Daniela. Napadá mě už jen Darina a Dagmar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
19.3.23 11:20

@Sany80s - sousedi mají Dušana a od mala se mu říká Ďíďa - je fakt, že je mu skoro 50 a všichni z baráku mu tak říkají dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148384
19.3.23 11:20
@Agnes86 píše:
Dala bych Dianu, krásné jméno, a neobvyklé. Daniela je také pěkné, ale nikdy jí tak nikdo říkat nebude bohužel.

Kolegyně má Danielu a nikdy jsem neslyšela že by jí řekli jinak než Danielo, Danielko.

Příspěvek upraven 19.03.23 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.3.23 11:22

Nela Boudová křičí na jedno dítě Díďo, jestli se nepletu. Ve filmu Líbáš jako Bůh. Dianě bych říkala spíš Dianko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.3.23 11:26
@Russet píše:
Daniela. Napadá mě už jen Darina a Dagmar.

Dora, Dorota, Doubravka, Darina, Darja,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.3.23 11:36

Z toho vyberu se mi líbí nejvíc Diana. Segra má doma třeba Darinu, říká ji darinka mandarinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze