Donio sbírka rodině

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
8.3.25 14:00

Donio sbírka rodině

Dobrý den,

obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Rodina z Pusté Polomi prožívá neuvěřitelnou tragédii. Požár, který zachvátil jejich domov, vzal nejen tatínka rodiny, ale i jejich tři pejsky a celý domov. Tato tragédie je pro ně naprostou devastací, a to jak emocionálně, tak i materiálně.
Snažíme se jim pomoci dostat se zpět na nohy, ale v této těžké situaci to není snadné. Byla zřízena veřejná sbírka, která by měla pomoci alespoň zmírnit následky této katastrofy. Pokud byste byli ochotni sdílet tento příběh a sbírku, pomohlo by to rodině najít potřebnou podporu v této těžké době.

Sbírku můžete sdílet zde:
https://donio.cz/pribeh/28990?…

Každá pomoc, ať už finanční nebo sdílení tohoto odkazu, má pro tuto rodinu neocenitelný význam. Věřím, že i Vaše veřejné sdílení může přispět k tomu, že se k rodině dostane pomoc, kterou nyní tolik potřebují.
Děkuji Vám za čas a podporu, kterou můžete této rodině poskytnout. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76012
8.3.25 14:11

@PetrFik zase - dům nebyl pojištěný,
zemřel tatínek - upřímnou soustrast, je to smutné,
a zůstali 3 důchodci a jedna dcera, která chodí do práce?
ta dcera byla dcerou toho zemřelého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
8.3.25 14:39

Takže neměli pojištění, nejspíš ani požární hlásič. Naprosto zbytečná smrt. A neuvěřitelná drzost žádat o financí pomoc.

• Citovat
  • Upravit
7254
8.3.25 14:40

@stinga přesně to mě taky hned napadlo… my řešíme pojistku. obnovujeme, navyšujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.3.25 14:52

4 mega strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32050
8.3.25 14:56

Pojistka je základ, bohužel tady je na ní už pozdě. A na co 4 miliony? Když nemám nic, tak jdu bydlet do pronájmu, nebudu přeci vybírat na nový dům, to je za mě teda mimo. Může jim dát město zatím sociální byt, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35492
8.3.25 15:05

Za 4 mega chtějí strhnout barák a postavit nový?
Ať to nechají strhnout, pozemek prodají a jdou někam do bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.3.25 15:31

To je odpověď na : proč si mám platit pojištění?… Neplatím a ušetřený prachy si uložím… stejně neuložím, ale spotřebuju

Příspěvek upraven 08.03.25 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
8.3.25 15:46

Vidím, že jsou tu všichni milý a plní empatie - jak je tu zvykem :roll:

Taky nemáme pojištěný byt a nevím, proč by jim mělo být trapné žádat o pomoc!
Akorát mi přijde ta sbírka dost pozdě, divím se, že nebyla už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
8.3.25 15:50
@Monik29 píše: Více

víš Moníku, lidé svéprávní a zodpovědní za svůj život si své majetky a také své životy pojišťují, ti druzí pláčou nad výsledkem a čekají, kdo je zachrání,
ale pak se ti nezodpovědní nemůžou divit, když jim ti pracovití dávají nepříjemné otázky,
znáš Pohádku o třech prasátkách? Doporučuji si přečíst, tam máš odpovědi na své otázky

Příspěvek upraven 08.03.25 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64921
8.3.25 15:54
@stinga píše: Více

vždyt ona se věčně stěhuje, ted zdrhla z toho bytu, co tu řešila. Už ji vidím, jak řeší pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
8.3.25 15:54
@Monik29 píše: Více

U tebe, která žije celý život z dávek a ID, mě tohle uvažování nepřekvapuje.
Normální lidé, kteří si na svůj život a bydlení vydělávají vlastní prací, si ho také váží a pojistí. Protože víme, co nás to stálo námahy a úsilí.

Příspěvek upraven 08.03.25 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
8.3.25 15:55
@vokishka píše: Více

já vím, ona bydlí v garážovém pronájmu, tak ani nemá co pojišťovat, a nerozezná kalometr od plynoměru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.25 15:57

Chci dát vědět, že dům se přepisoval na přítelkyni a musela být nastavena nová pojistka. Bohužel, když došlo k požáru, pojistka ještě nebyla v platnosti, protože to trvalo několik dní, než vše bylo oficiálně zaregistrováno. Takže pojištění v době požáru neexistovalo. I kdyby pojištění v době požáru bylo nic na tom, že umřel tatínek a pejsci by to nezměnilo. Dobří lidé pomůžou i malou částkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!