Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky,
jmenuji se Majka, jsem na mateřské dovolené, mám čtyř měsíční holčičku Janu. Ráda bych si dopisovala s maminkou, která má přibližně stejně staré miminko.
Ahoj Majko,
mám chlapečka (6.5.2004). Nezaručuji, že budu psát pravidelně, ale můžeme to zkusit. ![]()
Pa, Helča
můžeš napsat na: helena.brezinova@email.cz
Ahoj Majko ........ posílala jsem Ti zprávu a zapomněla Ti tam dát email
(ach ta moje hlava děravá ![]()
zuzkapitrova@yahoo.co.uk
a Helčo ...... moje Natálka se narodila 8.6.04 … to je super ne ?? .. jenom o dva dny ![]()
Mějte se moc hezky ......... Zuzka*Natálka
Ahoj maminky,
zapoměla jsem napsat, že moje Janička se narodila 25.5.04.
Odepíší každé mamince, která má chuť si občas vyměnit názory a postřehy o svých miminkách.
To Zuzkap: žádnou zprávu na SZ ani email jsem od Tebe nedostala. Kdyžtak mi ji pošli znovu.
Ahoj Majko,
jenom jsem Ti psala, že bych si také ráda dopisovala ....... nechápu proč jsi tu SZ nedostala, asi jsem to poslala nějak špatně, protože jí nemám ani v odeslaných zprávách ![]()
Tak se ozvi, jestli budeš mít zájem ...... Z*N
Ahoj, my si chceme take s Vami dopisovat!!!! Mne je 24 a Anetka se narodila 19.2.2004 (7 mesicu:) A urcite odepiseme Vsem!!!!!!!!!!!!!!!
Hanka a Anetka
kosmeticka_poradkyne@centrum.cz
Zuzi, nedá mi to, ale 6.5. a 8.6. to je rozdíl dva dny, ale ještě měsíc
Asi ses překoukla, to se stává ![]()
Naše holky se narodily 3. 6.04 ![]()
Monča
Ahoj všichni,nám je 5 měsíců,narodili jsme se 30.4. 2004 a rádi bychom stejně starého kamaráda nebo kamarádku na dopisování.Prosím ozvěte se!!!!!!!
papa už se moc těšíme
Lenka 21 a Filípek 5měs.
Ahoj holky, taky bych si ráda občas s někým napsala. Jája se narodil 14.6.2004.
Jarka 37, Jakub 19 týdnů ![]()
Jakou máš lesley adresu? Mám stejně starého chlapečka a ráda si budu psát.
Ahoj holky,
taky bych si rada dopisovala.. Kuba se narodil 15.6.2004 jsme z Brna a muj mail je martina.hovorkova@centrum.cz
pa Maty + Kuba 4m
Jeee, Maty, náš Jeník se narodil taky v Brně… 15.6.2004… v Bohunicích… ![]()
Klára (kld@centrum.cz)
ahoj Klarko,
Kuba se narodil na obilnaku v 1.40 a co vy?? jak jsi byla spokojena v Bohunicich??
Pa Maty+Kuba 4m
Ahoj Holky!
Jsme z Brna, mám Kubíčka * 6.5.2004 (Obilňák, porodní míry 3,50 kg a 53 cm, na poslední kontrole měl 8,70 kg a 70 cm). Přispívám do deníčku Jarních miminek 2004 a tímto zdravím všechny známé. Kdo chcete, můžete se do deníčku ještě připojit. Také jsem chodila do diskuze na rodině, ale to už nestíhám…
Alice
Ahoj!!!
Nam jsou taky 4 mesice (nar. 18.6.) a rady si budeme dopisovat
Jsme z Prahy, ja (29) a moje holcicka Violka.
Tesime se!
R+V