hosátko ..... ano či ne ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
21.9.04 23:11

hosátko ..... ano či ne ????

Ahoj holky,

ráda bych se Vás zeptala ohledně hopsátka … vím, že se tam může dítě dát až v určitém věku a nesmí se moc zatežovat nožičky, ale co myslíte .......... je to i tak nevhodné?????????? :?:
Vím z vlastní zkušenosti, že se tam dítěti ohromně líbí ............

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
21.9.04 23:26

teda já jsem ale ťululum :oops:
napsala jsem místo hopsátka ..... hosátko 8O
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
22.9.04 07:49

Zuzko, můj názor na hopsátka je takový jako na chodítka. Určitě nejsou nebezpečná tím, že mimčo může slítnout se schodů nebo se překulit přes práh, ale pro nožky dítěte je to nepřirozená zátěž. Vlastně nejenom pro nožky, ale celkem dost taky záhul na páteř. Asi je to věcí názoru, stejně jako chodítka - co si asi říkají ti, kdo mají bezbariérové byty? ale já bych radši investovala do nějaké účelné barevné hračky.

• Citovat
  • Upravit
595
22.9.04 08:02

Ahoj Zuzko,
já o něm ani neuvažovala, ale vnucovala nám ho tchýně, protože švagrová do něj odkládala syna a na dlouhou dobu měla od něj pokoj. Naše doktorka nám ho pochopitelně zakázala aniž bychom se zmínili. Taky vzhledem k tomu, že Lucinka nepatřila zrovna mezi nejlehčí miminka a tak by to byl zbytečně další nápor na její páteř a kyčle.
Lucince se samozřejmě hopsání líbí, tak jsme to vyřešili tak, že jsme do futra připevnili tu první autosedačku na pavouky a trochu s ní hopsali. Myslím, že v téhle poloze to bylo bezpečný a hlavně to mělo velký úspěch. Když ze sedačky vyrostla, tak jsme jí koupili houpačku. Bohužel se sama ještě houpat neumí a vzhledem k tomu, že by to klidně vydržela několik hodin, je to dost časově náročné. :lol: :lol: :lol:
Nerada bych, aby mne zas někdo obvinil, že jsem „ortodoxní odpůrce“ :roll: , ale řekla bych, že ortopedi neradi vidí jak chodítka, tak hop:,–(la. Bohužel to někteří rodiče využívají místo ohrádky a to je nejhoší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.04 10:09

hopsátko

Jestli budete pořizovat hopsátko, tak si nejdříve pořádně prohlídněte doma futra, jestli tam půjde zavěsit. :! Nám se stalo, že hopsátko s miminkem z futer sklouzlo a spadlo. Naštěstí se nic nestalo, ale už jsme ho nikdy nepoužili. A to manžel ještě, :lol: kvůli tomu udělal skoro díru z každé strany dveří. Míša

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.9.04 14:37

Ahoj,

my, jsme hop:,–(lo pořídili, nedávali jsme ho na futra, to většinou ani moc dobře nejde, ale udělali jsme díry do stroupu a našroubovali tam takový ty šneky jako jsou na zavěšení pro houpačku a na to lezecký pořádně silný karabiny. Dítko jsme tam dávali jen občas třeba jednou za dva tři dny a jen na chvilku. Prostě jen tak pro legraci a radost mimča. Určitě ne na půl hodiny, aby byl od dítka pokoj. Bylo to fajn. Když nám holčička vyrostla, dostala k roku houpačku a tu jsme za hop:,–(lo vyměnili. Máme kuchyňský kout, takže tuhle montáž máme v přechodu z obýváku do kuchyně, nepůsobí to tedy nijak rušivě ani není vidět, že to tam je namontovaný. Houpačka je teď príma hlavně na to, když vařím a Lenča chce vidět co dělám, tak jí tam po:,–(ím, občas jí pohoupnu, vidíme na sebe a jsme rády obě. :o)

Lenka

• Citovat
  • Upravit
24
22.9.04 21:31

Ahoj,
moc Vám všem děkuji za odpovědi ......... s chodítkem jsem se rozhodla už dávno, že ho pořizovat nebudu … je to opravdu dost nebezpečný, ale o hopsátku jsem si to tolik nemyslela … je pravda, že o umístění jsem neuvažovala, což je to nejdůležitější!!! (myslela jsem si, že jednoduše na dveře, ale to radši ne!!!
A s těma nožičkama .. vím, že se to dá nastavit tak, aby nebyl tak velký zápřah na nožky, ale nenapadlo mě, že je tam tak velký zápřah na páteř ...... :oops:

Takže jsme se rozhodli, že vybereme lepší dáreček .......... já už začínám vymýšlet Vánoce :lol: :lol:

Mějte se moc hezky
Zuzka&Natálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.04 21:32

Ahojky,
my jsme hop:,–(lo narozdíl od chodítka pořídili. Koupila jsem ho přes internet od výrobce, fy Blackpoint. Je takové obyčejné, látkové s pružinou na zavěšení do futer, jen za 350,–. Konzultovala jsem to s lékařkou, která souhlasila. Synovi bude už 11 měsíců a od necelých 10 měsíců si sám stoupá a chodí kolem v postýlce, takže doktorka neviděla v ničem problém. Malýmu se to moc líbí a je strašne legrační :-)) Ale je fakt, že ho tam nenechávám dlouho, ani ho tam neodkládám, jak zde taky padlo, jen pár minut a být u toho!
Držíme palce s výběrem a dej vědět, jak ses rozhodla!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.9.04 23:36

Ahoj,chci se zeptat,na které adrese sis takhle levné hop:,–(lo prosím objednala?Já ho mám vyhlédnuté zatím z Lavety od firmy Babyhop,ale tam je o dost dražší.Myslím si,že je to prima věcička,samozřejmě tak jak píšete-nedávat tam dítě často a na dlouhou dobu.Měla jsem ho už u prvního prcka a byl v něm maximálně spokojený.Takže já bych ho rozhodně neodsuzovala.Zdraví Eva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.9.04 21:17

Dobry vecer,

adresa je http://black-point.prodejce.cz/, teprve ted, kdyz jsem to hledala, jsem zjistila, ze hop:,–(lo stoji 380,– Kc, ale to neni takovy rozdil :) Ten pan je sam vyrabi (neplatite znacku, vim, ze jinak stoji hop:,–(la od 1.000 vyse), je latkove (zadny plast), hop:,–(lo bylo doruceno s podrobnym navodem, ma certifikat a montaz byla take jednoducha (drzte se navodu, pouze do futer!). Na strankach to neni, ale nabizi se ve trech barevnych provedenich - modra, zelena, cervena, takze je lepsi poslat objednavku mailem nez vyplnovat formular.
Dejte vedet, jestli jste byli s miminkem spokojeni a jestli v nem radite jako my :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure