Odstříkávat-ano či ne?Poraďte

lisa2
17.9.04 17:51

Odstříkávat-ano či ne?Poraďte

Ahojky,
my už 4.měsíc stále bojujeme s kojením. Je to stálý boj, který skončil na tom, že bez dokrmu kojíme v noci, ráno a někdy se nám daří celý den-krom jednoho krmení, kdy malej dostává umělé/po konzultaci s doktorem/.Jinak někdy kojíme 5 min,pak se malý začne vztekat, kroutit,takže manžel dá trošku umělého a já mezitím odstříkám a pak dostane ještě to. Mám 2 problémy a prosím o radu.Prodělala jsem zánět prsu a řekli mi, že mám po kojení odstříkávat-ale potom se mi přeci tvoří čím dál víc mléka. Další věc je ta, že když podáváme malému 1×denně láhev, tak já odstříkávám,ale odstříkám max.100ml-což se mi zdá málo.Díky lisa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
17.9.04 19:50

Ahojky. S tím zanetem je to asi tak,ze dokud ho mas,je dobry co nejvic kojit. Zatnout zuby,protoze z vlastni zkusenosti vim jak to boli a vydrzet. Podle me neni potreba odstrikavat. Jinak s tim vztekanim malyho,je mozny ze uz mu mlicko nestaci. Budto zkus zvysit tvorbu mlika,treba cajem pro kojicic matky a castym kojenim a nebo muzes zkusit pomalu zacit s dokrmem. Vim ze vsude pisou minimalne pul roku kojit vyhradne,ale ja mam deti dve,to prvni jsem kojila az do 7 mesicuc vyhradne a potom zacala s prikrmem a druheho jsem kojila do peti mesicu vyhradne,ale od ctvrteho mesice mi zlobil a vztekal se pri kojeni a tak jsem zacala pomalu ze zeleninkou,ovocem,kasi a ted je mu pul roku, ji ovoce,zeleninu,maso,ryzi,brambory a samozrejme i mlicko,ale je to naprosto spokojeny a zdravy miminko. Nejsem lekarka,takze ber moji radu,jenom jako vlastni zkusenost. Hodne spokojenosti s miminkem a at vam hezky roste! AHoj Jana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
18.9.04 09:00

Ahoj liso!

Podle mě je Tvůj problém natolik specifický, že potřebuješ odbornou radu. Napiš mi mailem, pošlu Ti kontakt na svou švagrovou, která se tomu věnuje.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky