Doplácí se za antidepresiva?

Anonymní
2.1.17 14:25

Doplácí se za antidepresiva?

Když mi je předepíše psychiatr? konkrétně za Setralin? ať se pak v lékárně nedivim :) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
2.1.17 14:33

A není místo takového dotazu lepší si vzít do lékárny s sebou peníze, nebo platební kartu??
At´se nedivíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.1.17 14:34
  • Citovat
  • Upravit
2.1.17 14:50

Pokud je máte prvně, poproste v lékárně ať vám dají generikum bez doplatku, vyhoví vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
2.1.17 15:30

Já za sertralin myslím nic nedoplácím. Teď si ale nejsem na 100% jistá, protože toho beru víc. Ale třeba u AD Wellbutrin jsem doplácela téměř 300 Kč za krabičku, to bylo drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.17 16:44

Za sertralin jsem nikdy nedoplacela.

• Citovat
  • Upravit
1
21.1.25 08:34

Zoloft (sertralin)

Ahoj! Už nějakou dobu používám Zoloft (sertralin), ale většinou si ho objednávám online bez receptu, protože už mě nebaví běhat za recepty a pořád se objednávat na návštěvy, když se pořád mění podmínky nebo se zvyšují doplatky za recept. Online lékárna je pro mě mnohem pohodlnější – prostě si vyberu dávkování, množství, zaplatím a za pár dní mám objednávku doma. A ceny jsou často i výhodnější než v kamenných lékárnách. Takže pro mě je to jednodušší a pohodlnější řešení. Pokud to někomu pomůže, objednávám Zoloft v této online lékárně – topsup24.com/buy-zoloft-cz.html , a vždycky dostanu skvělý efekt! 😊 💊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí