Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A není místo takového dotazu lepší si vzít do lékárny s sebou peníze, nebo platební kartu??
At´se nedivíš ![]()
Pokud je máte prvně, poproste v lékárně ať vám dají generikum bez doplatku, vyhoví vám.
Já za sertralin myslím nic nedoplácím. Teď si ale nejsem na 100% jistá, protože toho beru víc. Ale třeba u AD Wellbutrin jsem doplácela téměř 300 Kč za krabičku, to bylo drahé.
Ahoj! Už nějakou dobu používám Zoloft (sertralin), ale většinou si ho objednávám online bez receptu, protože už mě nebaví běhat za recepty a pořád se objednávat na návštěvy, když se pořád mění podmínky nebo se zvyšují doplatky za recept. Online lékárna je pro mě mnohem pohodlnější – prostě si vyberu dávkování, množství, zaplatím a za pár dní mám objednávku doma. A ceny jsou často i výhodnější než v kamenných lékárnách. Takže pro mě je to jednodušší a pohodlnější řešení. Pokud to někomu pomůže, objednávám Zoloft v této online lékárně – topsup24.com/buy-zoloft-cz.html , a vždycky dostanu skvělý efekt! 😊 💊
Když mi je předepíše psychiatr? konkrétně za Setralin? ať se pak v lékárně nedivim
Děkuji