Mám nárok na doplatek na bydlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doplatek Na Bydlení
Dobrý večer chtěla bych se zeptat Zda mám nárok na doplatek na Bydleni Nájem činí 11700..prispevek na bydlení mam 5500 a rodicak 8100
Příspěvek upraven 13.02.18 v 07:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli je bidlo řádně certifikováno a harmonizováno dle požadavků EU, tak máte nárok zcela jistě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@damianekk1410
https://www.prispevky.cz/…k-na-bydleni
Pisou tam, ze je to slozite na vypocet, tak se rovnou doptej na urade
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 píše:
Normalni reakce by byla „oprav si hrubku v nadpisu“. Toto je posmech a neprijde mi to ok.
Asi tak, neřešila bych to…a oběšla to elegantně..no co…ano máš nárok na doplatek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 píše:
Ve tretim pade nemuzehttp://www.nabla.cz/…y/me-mne.php@Malaga Mne to opravdu prijde jako urazeni zakladatelky, takze asi smazat. Ale je pravda, ze s adminem jsem to prepiskla. Ale takovehle navazeni se do lidi za neco, za co pravdepodobne nemuzou, mi prijde fakt hnusne.
A pritom stacilo napsat - je vypada to fakt divne, prepsala jsem se… diky ![]()
Ono se da na vsechno divat ruzne…ty ochranujes treba slabsi, ale stejne tak zakladatelka mohla napsat, ze se spletla a o nic by neslo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 píše:
Asi tak, neřešila bych to…a oběšla to elegantně..no co…ano máš nárok na doplatek
A jak se to da zjistit? Tys to dala do nejake kalkulacky? Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má nárok
a proč ne, kord jako samoživitelka…zakladatelko, stačí vědět životní minima, a vzhledem k tomu že po zaplacení nájmu a nákladu ti nic nezustane skoro…zajdi si na hmotku a zažádej, příspěvěk na bydlení máš, dodá se k tomu doplatek.Jen je to papírovaní každej měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvek na živobytí 2018. Kolik dělá a kdo má nárok?
Doplatek na bydlení vám pak úřad práce vyplatí v takové výši, aby po zaplacení nájmu a energií – takzvaných odůvodněných nákladů na bydlení, zůstala alespoň částka živobytí.
Životní minimum v roce 2018 dělá:
3410 Kč pro jednotlivce
3140 Kč pro prvního dospělého v domácnosti
2830 Kč pro druhého (a každého dalšího) dospělého
1740 Kč pro dítě do 6 let
2410 Kč pro dítě od 6 do 15 let
2450 Kč pro dítě od 15 do 26 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, kolik máš dětí, jestli je ten rodičák víc, jak vaše životní minimum, tak nemáš, pokud ne, tak podle mě jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez alimentů není doplatek na bydlení ani příspěvek na živobytí. Takže kde jsou soudně vyřízené alimenty a výživné na tebe jako neprovdanou matku? Doplatek na bydlení už je dávka hmotné nouze, to už není tak benevolentní jako příspěvek. Tak už musíš mít nejprve vyčerpané všechny ostatní možnosti, jak uživit sebe a dítě, a jednou z nich je, světe div se, otec dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 kdo ví jak to má, třeba myslí že je to jako u příspěvku na bydlení kde se řeší jen trvalý pobyt protože do teď žije z čeho. O alimentech nepíše nic
a u hmotky už to posuzování je úplně jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na úřad musíš. Prodej žádosti a uvidíš. Takhle na netu to jde blbě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit