Doplňky před otěhotněním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.24 15:07

Doplňky před otěhotněním

Ahojky holky, po svatbě, kterou máme v červnu chceme začít pracovat na miminku a zajímá mě, jak dopředu a co jste braly před otěhotněním? Našla jsem Femibion 0+, to mi ostatně před rokem doporučila i doktorka, ale bohužel už nevím, jaké doporučení a kdy dopředu co brát mi dávala, chodím k ní jen na preventivku a dovolat se je nadlický úkol. Tak budu ráda, když mi dáte nějaké typy a doporučení :* kromě nizke hladiny hořčíku nemám žádné zdravotní problémy, děkuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
25.2.24 15:11
@Anonymní píše:
Ahojky holky, po svatbě, kterou máme v červnu chceme začít pracovat na miminku a zajímá mě, jak dopředu a co jste braly před otěhotněním? Našla jsem Femibion 0+, to mi ostatně před rokem doporučila i doktorka, ale bohužel už nevím, jaké doporučení a kdy dopředu co brát mi dávala, chodím k ní jen na preventivku a dovolat se je nadlický úkol. Tak budu ráda, když mi dáte nějaké typy a doporučení :* kromě nizke hladiny hořčíku nemám žádné zdravotní problémy, děkuji :dance:

Stačí listovka a pestrá strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
25.2.24 15:34
@Anonymní píše:
Ahojky holky, po svatbě, kterou máme v červnu chceme začít pracovat na miminku a zajímá mě, jak dopředu a co jste braly před otěhotněním? Našla jsem Femibion 0+, to mi ostatně před rokem doporučila i doktorka, ale bohužel už nevím, jaké doporučení a kdy dopředu co brát mi dávala, chodím k ní jen na preventivku a dovolat se je nadlický úkol. Tak budu ráda, když mi dáte nějaké typy a doporučení :* kromě nizke hladiny hořčíku nemám žádné zdravotní problémy, děkuji :dance:

Já třeba nebrala nic, ani před, ani během těhotenství. Později pouze hořčík, skrze tvrdnuti břicha, nebo jiné křeče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
25.2.24 15:49

Brala jsem Femibion. Nakonec docela dlouho :lol: Jo… takhle hezke vlasy a nehty jsem dlouho nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.2.24 16:36

Nech si na hematologii (možná u tvého gynekologa) zjistit, jestli nemáš genovou mutaci, která ti neumožňuje využít v přirozené formě kyselinu listovou. Já tu mutaci mám a musela jsem brát přípravky, kde je listovka už naštěpená. Zvolila jsem tablety Chytré miminko, byly levnější než Femibion a složení měly v podstatě stejné, i když název je takový úsměvný. Od 2. trimestru jsem ale nakonec Femibion brala, protože to Chytré miminko 2 chutnalo rybinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.2.24 17:15

Tak já jsem nejdřív nebrala nic, nedařilo se mi otěhotnět, pak jsem nasadila Nosifol a hned první měsíc se zadařilo.
Jen pak mi doktorka řekla, že ho mám vysadit a začít brát zase až v 2 trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
26.2.24 05:46

Ahoj co mi říkali v car tak je dobré brát 3 měsíce před plánovaným těhotenstvím. Beru pregnafolin 1 z dr.maxe stojí 30tab. cca 190,– jsem sice po IVF cca 5+3 a beru nadále. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.2.24 06:17

Ono to je asi v celku jedno, hodně záleží na ceně, nechtělo se mi dávat za vitamíny 1000,– měsíčně, tak jsem hledala něco levnějšího a ono když se pak člověk podívá na složení, tak je to dost podobné.. pokud chceš brát jen tak něco „preventivně“ začala bych listovkou a Macou, pak bych postupně dokupovala.

Přeji ať ti ten plán vyjde, jak si přeješ.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital