Dopoledne nic nejí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dopoledne nic nejí
ahoj holky, nevim jestli to mám nák řešit, ale prcek mi nechce dopol. vubec jist. v noci kolem 1hod. má UM, pak má UM kolem 6-7hod. a spí cca. do 9hod. další jidlo má až po 12hod. nic do nej dopol. nedostanu, nekdy kdyz mu namáznu pečivo se sýrem, tak neco spapá ale to je málokdy. jesli pribirá nevim, jdem až za 14dni na 10ti mesicni, ale na 8mi mesicni bylo vse o.k.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych to asi moc neřešila, malá vstává jak kdy - ale když se vzbudí ve 4h na UM, tak pak jí kolem 8h a pak ve 12-13h oběd.
Když ráno ale vstane až kolem 7-8h (nebudí se přes noc ani na jedno UM), tak posnídá a pak má až oběd (jako dnes třeba, vstala v 7:30 měla UM a zatím ještě nejedla, takže bude mít až oběd).
Na 10m kontrole jsme byli a od minule kontroly v 8m přibrala 300g, Dr. se to sice moc nezdálo, navíc malá byla nějaká bledá tak jsme šli na krev kvůli železu, ale to měla dobré. Malá je dost pohyblivá, tak se ani nedivím že nepřibírá. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zatím bych to neřešila a stále mu nabízela dopolední svačinu. V tu dobu, co ji má mít. Pokud by to přetrvávalo, asi bych ubrala z toho ranního mléka. Myslím, že je přejezený.
Ale určitě bych se nebála, že neroste - nepřibírá. Děti mají různá období a nejedou podle našeho režimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych to zatím nijak neřešila.Mám 14měs.prcka a ten taky toho během dopoledne moc nesní-vypije kolem 8.30 mléko a potom až obědvá a to sní už dost.Někdy si dá říct a sní pár kostiček namazaného chleba,ale většinou jen to mléko.Moje dvě starší děti to taky tak dělávaly,ale postupem času se rozbaštily
Důležité je,že prospívá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no podviživeně nevypadá
na 8mi mesicni mel 11,23kg
tak uvidime, sváču mu nabízím pořád ale nechce, no
no nabízet budu dál a možná skusim ubrat z toho ranního mlíčka, kolik májí vaše děti ráno?? já dávám 210ml vody, možná je to asi fakt moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda,tak 210 ml malý ještě nikdy nevypil
Vypije někdy 150,ale většinou 120ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 píše:
no podviživeně nevypadána 8mi mesicni mel 11,23kg
no nabízet budu dál a možná skusim ubrat z toho ranního mlíčka, kolik májí vaše děti ráno?? já dávám 210ml vody, možná je to asi fakt moc
Já dělám UM taky z 210ml.
- Citovat
- Upravit
tak to mi jsme od malinka žrouti
nikdy jsme nemohli jet podle tabulky na obalu ![]()
simina74 píše:
Jejda,tak 210 ml malý ještě nikdy nevypilVypije někdy 150,ale většinou 120ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška toho dopoledne taky moc nedá, ráno si dá snídani, pak až oběd, mezi tím buď ovoce, nebo UM. Moc to neřeším, ale je fakt, že odpoledne se z ní stává kyselina, co před ní neuteče, to sní
, a to vč. večeře, občas mám pocit, že jí víc než já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
simina74 píše:
Jejda,tak 210 ml malý ještě nikdy nevypilVypije někdy 150,ale většinou 120ml.
no, u nás je to stejný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 píše:
no podviživeně nevypadána 8mi mesicni mel 11,23kg
no nabízet budu dál a možná skusim ubrat z toho ranního mlíčka, kolik májí vaše děti ráno?? já dávám 210ml vody, možná je to asi fakt moc
ehm.....tak takovou váhu nemá moje dcera ani v 19ti měsících!
, ale já jsem malá a asi je po mně, taky jsem v 5ti letech snědla svíčkovou se šsti bez problémů a přesto jsem byla v ozdravovně, neb jsem nepřibírala a vážila jsem 18kg
, máma z toho byla taky hrozně nešťastná, ale zdraví mi vždy sloužilo a slouží do dnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a nechceš mu zrušit to noční pití a nechat mu to na dopoledne
jenom návrh
tedy to je pořádná váha ![]()
Jinak co se týče prospívání bych neřešila, to je vidět, že ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já bych mu to noční pití klidně zrušila, ale to bych si to v noci vyslechla
zoušela jsem ho nechat bulet, dávat čaj, proste dokavad nedostane mlíko tak ječí a hlavne jak se vzbudi tak už nespí
pritom mliku vzdycky usne a kdyz mu dám min tak se mi budi v noci víckrát ![]()
kozisek píše:
No a nechceš mu zrušit to noční pití a nechat mu to na dopolednejenom návrh
tedy to je pořádná váha
Jinak co se týče prospívání bych neřešila, to je vidět, že ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj:)
také jsem si přišla pro radu. Mám trochu dilema. Malá má přes 10 měsíců, má 74 cm a 7,5 kg.. Jí docela dost, teda to co jíme my. Jenže ráno vypije Sunar (kolem 8 ) a pak celé dopoledne nic nejí, protože pokud jí dám sebemenší kousek něčeho, tak nejí oběd
a to jako vůbec, dá si 3 lžičky a konec. A když jí nedám dopoledne nic, tak sní 200g s přehledem. Ale nevím jestli je to dobře.. Jestli nemám raději nějak postupně naučit na dopolední třeba jogurt (nemá problém to sníst, ale pak prostě nejí oběd) a třeba týden to vydržet a ať na oběd sní o něco méně?
Nevím jestli to bude fungovat:D
Odpoledne je to lepší, sní odpolední svačinu hned po spaní, potom sní hromadu křupek, klidně ještě něco malého odemně, ale tak od 4 jí nemůžu dát nic, protože by se potom v noci budila tak po hodině.. Navíc nemá ještě zuby, takže žádné pečivo nerozkouše, tak já nevím jestli jí večer bolí břicho, nebo prostě jí to jídlo stačí.
Jo a toto období trvá tak 2 měsíce a tak 2 měsíce se budí v noci na jídlo 2×.. Tak po 12 a tak kolem 4-5, předtím spinkala celou noc. Naštěstí jí stačí dát flašku do postýlky a je klid:D
Tak pokud by vás někoho něco napadlo tak napište. Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme nikdy dopoledni svacinu nemeli
Kdyz mel deset mesicu tak chodival spat o pul dvanacte takze v osm snidal a v jedenact obed.
Syn snida kolem osme az pul devate. Vetsinou pecivo s necim nebo jogurt s cerealiemi. Dopoledne vetsinou nic neji. Snazila jsem se mu nabizet ovoce ale to mi temer neji. Jo kdyz mu nabidnu piskot nebo krupku ci brumika to je jasne ze si vezme. Nekdy kdyz jdeme do obchodu tak si vezme pulku rohliku nebo svatebni kolacek ale o to mene mi ji obed v poledne. Pokud mi obed nechce, tak ted uz nenutim. Sni kolik sni a jde spat i kdyz snedl jen par lzicek a nabidnu mu to znovu az se vzbudi. pak svacina kolem 16-16:30 a pak ma kolem pul sedme malou veceri a kolem osme 210UMka.
V noci neji vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit