V jaké formě první lepek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
v jaké forme první lepek
ahoj holky,chtela jsem se zeptat v jé forme mám dát prví lepek ,mudr řikala že mám do 7 měsíce strevo zatížit lepkem,četla jsem i dizkuse na emiminu a ,a ruzne články ,a prý je to opravdu lepší dříve,ale nevim v jaké forme,kašičku jíšku.. prosim poradte dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dala bych asi první kaši, potom bych pomalu přidávala třeba pečivo. Já to tak teda udělala.
- Citovat
- Upravit
já jsem vikimu přidala do bezlepkové večerní kaše jednu lžičku lepkové. a další dny jsem trošku přidávala, až jsem se dostala na poměr půl na půl. teď to tak nějak střídám a míchám i mléčné a nemléčné a sinlac..... prostě podle aktuálních zdrojů… určitě bych nedávala plnou dávku lepkové kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dekuji a od jake firmy jsou kašičky,ja se v tom moc nevyznam zatím mam jen jednu od nutrilonu, bezlepkovou,jinak stale plne kojím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kkattty píše:
dekuji a od jake firmy jsou kašičky,ja se v tom moc nevyznam zatím mam jen jednu od nutrilonu, bezlepkovou,jinak stale plne kojím.
Tak já třeba dávala hodně Sunarku (ale je nasládla, tak jsem to řešila tak že jsem dala 3lžice rýžové a 3 lžice sunarky), pak jsem kupovala i od Nestlé. V podstatě máme doma tyhle značky a potom jsem hodně nakupovala v Polsku.
- Citovat
- Upravit
Třeba v kaši nebo i některé skleničky jsou lepkové. Nedávala bych ale na noc (tj. ve večerní kaši), spíš dát třeba kaši jednou k svačině, nebo zamíchat lžíci lepkové kaše do oběda. Může z toho totiž bolet bříško, tak ať nemáte narušenou noc.
Lepek je v pšeničné, špaldové a ovesné mouce, tj. všechny kaše, kde takováto mouka je
. Třeba vícezrnná od Babylove, nebo kupuju špaldovou Nomina (ale jsou bezmléčné).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám kaše Hami, sunarka, nutrilon, nestlé… výborná je i HUmana a nebo Babylove. Nemáme vyhraněnou značku, kupuju všechny podle toho, kde narazím na akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit