Podávat i tekutiny pokojové teploty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
podavat i tekutiny izbove teploty
Ahojte, moja 7 mesacna babulka je strasny „nepijak“ cez den do nej nedostanem ani 100ml tekutin, aj ked za nou utekam stale s flaskou-tu zacala posledne dni uplne odmietat
, mam nakupene plno poharikov so sosacikom/naustkom/ - tie ignoruje uplne
, funguje len obycajny plastovy poharik
a to vacsina skonci v plienke pod krkom ako v brusku…Zatial pomaly cely den nerobim nic ine len prevaram a ochladzujem/ohrievam vodu…mozem jej podat aj uz vychladnute tekutiny izbovej teploty, alebo by mala mat tych 37stC…?
Skusam cajiky, dzusiky, len prevarenu vodu a nic…nechce uz pomaly ani UM, dostanem do nej tak 80ml…tak som jej dnes dala jogurt-bielu aktiviu.aj ked lekarka mi kazala este mesiac pockat, ale co s nou, ked nechce a nechce…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dakujem
, od zajtra uz asi aj ja budem davat…
Inak od veci, sorry baby za ten chybny nadpis…to je tak ked sa clovek prilis snazi
/izbova=pokojova/
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínali jsme tekutinami vlažnými a tedka už jinak než odstáté z linky nepije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já myslím, že se musí vyzkoušet, jakou teplotu nápoje má mimi rádo..náš malý bojkotoval naprosto všechno, co jsem do něj chtěla z tekutin dostat…ale nakonec se asi nad mámou slitoval
a začal pít vodu
z toho mám teď obrovksou radost…trvá to teprve tři dny, tak snad mu to vydrží
…všechno mu musím dávat v teplotě, jakou má mlíčko, studenější mi nic nevypije…uvidíme, jak to bude dál..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naší malé jsem začala dávat vodu v 6 měsících s prvními příkrmy. První napití během dne měla sice cca těch 36-37 stupňů, ale pak jsem prostě nechala hrneček na stole a během dne z něj pokračovala, takže vlastně pije pokojovou teplotu už od těch 6 měsíců. U první dcery jsem to dělala taky tak, ani mně nenapadlo, že by to mělo být špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak mne Marecek nic tepleho pit nechtel a nechce. Vse vlazne, nejlepe prave v te pokojove teplote.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malá má 3 mesiace - a vodu alebo čaj pije v izbovej teplote - aj vonku…
Nemá s tým problém.
Pije rada - keby že jej pitie nevezmem, vypije aj 50ml.. ![]()
Keď je vonku zima a pitie je studené - trochu ohrejem.
- Citovat
- Upravit
Můj syn začal pít něco jiného než moje mléko teprve nedávno a stejně toho moc nevypij, max 20 ml za den… Nijak to nehrotím, nabízím, ale nešílím z toho. Snažím se trochu víc ředit příkrmy a to je vše. Jinak pije taky pokojovou teplotu, někdy i chladnější, z kohoutku.
A tvoje malá je kojená nebo na UM? Proč jí nutíš? Pokud pít nechce, nenutila bych jí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Ema vypije většinou jenom přihřátý čaj. Když ji dám pití pokojové teploty tak se na mě šklebí jako co se ji to pokouším vnutit. Ale i tak se ji někdy snažím ten čaj o pokojové teplotě dát, protože v létě bude určitě lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit