Dopolední spánek 8měsíčního mimi

33
19.11.12 10:42

Dopolední spánek 8měsíčního mimi

Ahoj maminky,
jak Vám přes den spí vaše 8měsíční děti? Naše mimčo spí v noci od 19.30 hod do cca 6 hod. Odpoledne spí cca 1,5 hod v kočárku, ale poslední dny mi nechce spát dopoledne. Kolem 9 hod sice vypadá unaveně, ale jakmile položím do postýlky tak spustí strašný pláč a chce ven. A vydrží bez spánku až do odchodu na procházku. Je v tomhle věku běžné, že děti už vynechávají dopolední spánek? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
477
19.11.12 11:02

Ahoj, mě malý v tomto věku také úplně vypustil dopolední spaní, vydržel 6-7 hodin vzhůru a vydržel by i déle, ale okolo 14 hod jsem ho šoupla do postýlky, chvilinku si pobrečel, ale během 5 minut spinkal. A spal třeba 2-3 hoďky. Teď zase spí 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
19.11.12 11:11

Malá má 11 měsíců - v noci spinká 12-13 hodin vkuse. Dopoledne hodinku, odpoledne taky.
Ale zase až do půl roku spala jen v noci a přes den ani ťuk.

• Citovat
  • Upravit
32899
19.11.12 11:17

Jelikož krásně spí v noci, tak mu to asi stačí.
Můj usíná po 20h, v noci se minimálně 3× vzbudí na kojení a vstává mezi 6.30 a 7.30. Pak spí po svačině, po 10h tak 2-2,5h a pak odpoledne po 16h maximálně 1h, ale spíš 30-45minut. Pokud nejsme venku, tak odpo nespí vůbec, nebo schrupne chvilinku odpo po kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.12 11:19

Taky jsme v tomhle věku vynechali dopolední spaní. Od toho 9 měsíce chodí spát o půl dvanácté a spí 2-3 hodiny. Večer chodí spát o půl osmé a stáváme kolem 7:30 - 8:00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.11.12 11:23

Ahoj, dceři je dnes 8 měsíců a všimla jsem si, že v posledních několika dnech si začala měnit režim spánku. Buď usne dopoledne, ale pak nechce zabrat odpoledne, nebo naopak. Jinak spí od 18-19 do sedmi do rána, tak to nějak neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68953
19.11.12 11:43

Tak od sedmi-osmi měsíců už spí přes den naprosto minimálně a žádná pravidelnost v tom není, až na noční spaní u nás nefunguje, že bych ji přes den dokázala uspat, když ona zrovna nemá náladu. Takže většinou sice vytuhne v kočárku (v libovolnou dobu) a čas od času přes den v postýlce (když vidím, že to na ni přichází, položím ji, dám dudlíka a zkouším to). Ale pak jsou dny, kdy si za celý den dá jednu dvacetiminutovku a výjimečně nezamhouří oka vůbec (a řádí furt). V noci ale spí moc pěkně, se dvěma přestávkama na kojení chrní 20:30 večer až 8:30 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
19.11.12 12:22
@katka81 píše:
Ahoj maminky,
jak Vám přes den spí vaše 8měsíční děti? Naše mimčo spí v noci od 19.30 hod do cca 6 hod. Odpoledne spí cca 1,5 hod v kočárku, ale poslední dny mi nechce spát dopoledne. Kolem 9 hod sice vypadá unaveně, ale jakmile položím do postýlky tak spustí strašný pláč a chce ven. A vydrží bez spánku až do odchodu na procházku. Je v tomhle věku běžné, že děti už vynechávají dopolední spánek? Díky

Anička chodí spát večer v 19h, vstává ráno v 7.Spát jde v 9,do 10/30hod. to spí na terase v kočárku. Po obědě jde spát tak ve 12/30hod. a spí doma do 15hod.Sice má 11 měsíců, ale v 8měs. spala podobně, max. si ještě 17hod lupla půlhodinku v kočáře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.11.12 12:46

No tyhle diskuze asi příště vynechám, protože mě začíná brát vztek :mrgreen:

Jonášek sice usíná v sedm večer, někdy když je hodně zle tak dokonce i dřív, vstává v šest a byly príma dny kdy třeba na hodinách bylo 4.30 8o. ALE přes den mi spí tak hodinku kolem poledne, pokud je dobrý den. Odpo se nám nedaří a už ani v kočáře, i když vypadá, že by potřeboval. V noci se budí. Dneska např. Tři a půl hodiny v noci probrečel a nemohl usnout. Ženy, važte si toho, vždyť máte takového času!!! :jazyk: (Závist :mrgreen:, padám na hubu )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.11.12 20:04
@Saroya píše:
No tyhle diskuze asi příště vynechám, protože mě začíná brát vztek :mrgreen:Jonášek sice usíná v sedm večer, někdy když je hodně zle tak dokonce i dřív, vstává v šest a byly príma dny kdy třeba na hodinách bylo 4.30 8o. ALE přes den mi spí tak hodinku kolem poledne, pokud je dobrý den. Odpo se nám nedaří a už ani v kočáře, i když vypadá, že by potřeboval. V noci se budí. Dneska např. Tři a půl hodiny v noci probrečel a nemohl usnout. Ženy, važte si toho, vždyť máte takového času!!! :jazyk: (Závist :mrgreen:, padám na hubu )

A bylo to tak odjakživa, nebo nechce spát přes den až poslední dobou? Zajímá mě to, protože svoje :( dítě jsem považovala (vyjma nočního spánku) za nespavce, tak abych věděla, jak pochmurná je prognóza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
19.11.12 21:24

@Saroya Já měla i kluky takhle spací :palec: Měli problém ve školce, že velčáci už nechodili v těch 5ti letech po o spát, ale naši oba chrněli jak dudci :lol: Anička je ještě kojená, takže se mi v noci tak 2× vzbudí, ale to není problém, spí se mnou v posteli, takže jen vytáhnu prso a je to :oops: kolikrát ani nevím, jestli v noci pila a jak často, myslím že to obvykle prospíme obě :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.11.12 09:40

@emari jako malý miminko jsem nakojila a spal, problém začal asi jak se pak víc hýbal, takže od čtvrtého měsíce, to se přetáčel a odmítal spát na zádech, na břiše to nechtěl taky. pokud neusnul u prsa, tak prostě neusnul. a od půl roku, kdy už i stál a chodil kolem nábytku, to bylo už úplně v háji, i v noci jakmile se probudil, tak okamžitě stál a vřeštěl, neuměl sám zas usnout a potřeboval k tomu prso. nakonec jsme to jakžtakž zvládli přes den, pak jsem odbourávala některé kojení v noci a teď nás čeká úplné odstavení a to bude teda asi zase náročný :zed:

ale abych si pořád nestěžovala, tak dneska se překonal a spal od sedmi do půl třetí v kuse (šla jsem si prozíravě lehnout už v půl osmé, takže jsem docela odpočatá :mrgreen: ) a pak se vzbudil v půl šestý a ještě do půl osmý spal :dance: prostě něco nevídaného, asi doháněl špatné minulé noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí