Doporučene široké balení ale nález OK

888
8.4.21 13:14

Doporučene široké balení ale nález OK

Děvčata, pro mě děsný strašák dětské kyčle. Byli jsme na UZ, který dopadl dobře naše úhly 60/36 a druhá 63/35 Ia a druhá Ia. Nález v pořádku. Dnes jsme navštívili ortopeda a ten mi sdělil, že jsou hodnoty hraniční, přitom mi ten na UZ tvrdil, že je to v pořádku. Nicméně nám bylo doporučeno opět široké balení a to po celých 24h denně. Jaké máte zkušenosti vy? Mě se to moc nelíbí, že by v tom prcek měl být celý den nonstop. Samozřejmě pro něj chci jen to nejlepší, ale z tohohle se mi chce brečet, když ho vidím, jak nemůže pomalu ani hýbat nožičkami. :( Navíc už se kolikrát ani široké balení nedoporučuje, co jsem občas někde zaslechla. Jsem z toho maková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26861
8.4.21 13:15

@Drndadvě Davala jsem siroke baleni jen na noc. Podle Dr. jen „pro jistotu“ 8o takze jsem dite pres den netrapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
8.4.21 13:18

Mně doporučili preventivně široké balení jen proto, že byl malej koncem pánevním. Přitom nalez ok. Asi dvakrát na noc jsem ho zabalila, pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.4.21 13:19

U nás teda široké balení doporučují všem preventivně, já to tak neřešila, ale měla sem dítě na latkovkach, to je širší než klasická pamperska no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
8.4.21 13:32

Tak vyloženě to nadřízené nemáme, jen doporučené, ale víte jak. Jsem ráda za vaše slova a zkušenosti, ať něco nezanedbam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.4.21 13:34

U nás se to doporučuje všem. Já malou měla na látkových plínách a jinak jsem se a to vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.4.21 13:35

U nas ho taky pisou vsem. Nedavala jsem to. A deti maji kycle uplne v poradku. Davat to preventivne uz je leta prekonany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
8.4.21 13:37

Nase mela kycle ok-Ia obe a bylo nam receno, ze je dobre, ze je hodne bez pliny, aby mohla kopat. Siroke baleni se uz pry automaticky nedoporucuje. Naopak volnost + dobre dana papirovka staci.

• Citovat
  • Upravit
578
8.4.21 13:38

U nas byl nalez IIa na obouch nozkach. Mela jsem balit nasiroko taky 24 hodin denne, ale potom, co jsem si sama pozjistovala, jsem davala jen na noc a to jeste ne kazdou. A nozicky v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
8.4.21 13:38

@Drndadvě mne se libil tento clanek. Vypada rozumne.
 http://www.jansa.cz/…-novorozencu

• Citovat
  • Upravit
18177
8.4.21 13:44

Když jsem to resila já, došla jsem k tomu, ze siroke balení radí vsichni starsi ortopedi a fyzioterapeuti. Naopak mladší se šklebí i na latkovky a radí, aby dítě bylo co nejvic nahatate, oblečení idealne o číslo větší, aby bylo volné, body u nohou vysoko vykrojene… Naše fyzio (chodili jhsme teda s něčím jiným), říkala, ze i papurova plina by se idealne mela měnit po hodině, ze jak je tam i trochu nacurano a ztezkne a zvetsi objem, tak blby… :nevim: Obojí mi přišlo ode zdi ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí