Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Můj gyndař „automaticky“ vypisuje žádanku do Repromedy v Brně. Ale za mě je hodně drahá až zbytečně.
Ahoj, Car ti určitě můžeme doporučit.
Pokud Brno tak Reprofit, ReproGenesis.
V Olomouci se mi libil Fertimed.
Do Zlína raději ne, Ivf Zlín mě zklamalo.
Jenom mě teda zarazilo, že máš neřešitelný Pcos a navíc problém s dělohou. Tím pádem máš problémy s celým rozmnožovacím ústrojím. Jako všechno má nějaké svoje řešení, ale aspoň nějaké orgány nebo jejich části musejí fungovat ![]()
Jakou máš hodnotu AMH, když půjdeš do Ivf nabídnou ti stimulaci, aby ti narostly nejake folikuly a získalo se co nejvíce vajíček.
Co máš konkrétně za problém s tou dělohou? Dá se nějak vyřešit, abys mohla otěhotnět a dítě donosit?
No a teď pokud bys nemela svá vajíčka, tak se dá zkusit jít do darovaného.
Ale pokud by byl velký problém i s dělohou, která by neudržela těhotenství, pak už jedině NM.
Pojistovna proplaci Ivf 4×. Takze 4 pokusy mas na pojistovnu, ale samozřejmě doplacis ukony, na které pojišťovna neprispiva. Lze se zorientovat dle ceniku jednotlivych Caru ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, děkuji. Na ten Zlín jsem taky slyšela právě spíš nedobré recenze, tak aspoň mám jasno. Zlín mám prakticky nejblíž, ale v tomto to klidně oželím…
Ano, dalo by se to tak říct. OG je k tomu fakt laxní, chce to řešit, až budu chtít dítě…jenomže s jeho přístupem ke všemu bych raději šla hned sama do nějakého centra. Nevidí problém ani v tom, že jsem celý život bez ms.
Jinak s tou dělohou je to tak, že je pravděpodobně rozdvojená. Ale žádné bližší info jsem o tom nedostala.
Díky moc..kuknu na ty ceníky v Olomouci a Brně ![]()
Ahoj, my byli spokojeni s IVF clinic Olomouc, chodili jsme k paní doktorce Koutné. ![]()
Dojížděli jsme 100km i když máme centra v blízkém okolí.
@E.N.G.83 děkuji!
Na tuto kliniku jsem se dívala a zatím se mi zdá sympatická…
Děkuji i za doporučení na lékařku!
Ahoj, za mě cermed Brno. Spadají pod fakultní nemocnici, takže máš veškeré zázemí na vše i při jakýchkoliv komplikacich, strašně milé doktorky i sestřičky. Za nás maximální spokojenost, jsme po KET v 7tt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj, ženušky.
Prosím, doporučila byste mi některá CAR/IVF centrum, se kterým máte zkušenosti?
Odjakživa nemám ms ani ovulaci, již několik let potvrzeno PCOS (bohužel bez řešení) a problém s dělohou.
OG se moc nezajímá, má příliš laxní přístup, proto jsme s partnerem přistoupili na to, že by bylo na místě zajít do CAR/IVF centra, kde by snad mohli pomoct na cestě k vytouženému miminku
A nevíte, jak je to s proplácením skrze pojišťovnu apod.?
Rozhodujeme se mezi Olomoucí, Brnem, popř. Zlín.
V okolí bohužel nemám nikoho, kdo by takové centrum navštívil a tak se nemohu zeptat.
Poprosím o anonym, chodí zde klepny z rodiny a nepotřebuji, aby věděly, že to začínáme řešit. Díky za pochopení a předem moc díky.