Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Můj gyndař „automaticky“ vypisuje žádanku do Repromedy v Brně. Ale za mě je hodně drahá až zbytečně.
Ahoj, Car ti určitě můžeme doporučit.
Pokud Brno tak Reprofit, ReproGenesis.
V Olomouci se mi libil Fertimed.
Do Zlína raději ne, Ivf Zlín mě zklamalo.
Jenom mě teda zarazilo, že máš neřešitelný Pcos a navíc problém s dělohou. Tím pádem máš problémy s celým rozmnožovacím ústrojím. Jako všechno má nějaké svoje řešení, ale aspoň nějaké orgány nebo jejich části musejí fungovat ![]()
Jakou máš hodnotu AMH, když půjdeš do Ivf nabídnou ti stimulaci, aby ti narostly nejake folikuly a získalo se co nejvíce vajíček.
Co máš konkrétně za problém s tou dělohou? Dá se nějak vyřešit, abys mohla otěhotnět a dítě donosit?
No a teď pokud bys nemela svá vajíčka, tak se dá zkusit jít do darovaného.
Ale pokud by byl velký problém i s dělohou, která by neudržela těhotenství, pak už jedině NM.
Pojistovna proplaci Ivf 4×. Takze 4 pokusy mas na pojistovnu, ale samozřejmě doplacis ukony, na které pojišťovna neprispiva. Lze se zorientovat dle ceniku jednotlivych Caru ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, děkuji. Na ten Zlín jsem taky slyšela právě spíš nedobré recenze, tak aspoň mám jasno. Zlín mám prakticky nejblíž, ale v tomto to klidně oželím…
Ano, dalo by se to tak říct. OG je k tomu fakt laxní, chce to řešit, až budu chtít dítě…jenomže s jeho přístupem ke všemu bych raději šla hned sama do nějakého centra. Nevidí problém ani v tom, že jsem celý život bez ms.
Jinak s tou dělohou je to tak, že je pravděpodobně rozdvojená. Ale žádné bližší info jsem o tom nedostala.
Díky moc..kuknu na ty ceníky v Olomouci a Brně ![]()
Ahoj, my byli spokojeni s IVF clinic Olomouc, chodili jsme k paní doktorce Koutné. ![]()
Dojížděli jsme 100km i když máme centra v blízkém okolí.
@E.N.G.83 děkuji!
Na tuto kliniku jsem se dívala a zatím se mi zdá sympatická…
Děkuji i za doporučení na lékařku!
Ahoj, za mě cermed Brno. Spadají pod fakultní nemocnici, takže máš veškeré zázemí na vše i při jakýchkoliv komplikacich, strašně milé doktorky i sestřičky. Za nás maximální spokojenost, jsme po KET v 7tt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, ženušky.
Prosím, doporučila byste mi některá CAR/IVF centrum, se kterým máte zkušenosti?
Odjakživa nemám ms ani ovulaci, již několik let potvrzeno PCOS (bohužel bez řešení) a problém s dělohou.
OG se moc nezajímá, má příliš laxní přístup, proto jsme s partnerem přistoupili na to, že by bylo na místě zajít do CAR/IVF centra, kde by snad mohli pomoct na cestě k vytouženému miminku
A nevíte, jak je to s proplácením skrze pojišťovnu apod.?
Rozhodujeme se mezi Olomoucí, Brnem, popř. Zlín.
V okolí bohužel nemám nikoho, kdo by takové centrum navštívil a tak se nemohu zeptat.
Poprosím o anonym, chodí zde klepny z rodiny a nepotřebuji, aby věděly, že to začínáme řešit. Díky za pochopení a předem moc díky.