Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, dobry den. Mohli by jste mi sem prosím hodit recenzi na Centrum asistované reprodukce SANUS Pardubice? Potřebovala bych nějaké informace, jak to tam chodí, kolik návštěv jste absolvovali a zda doporučujete. S manželem se snažíme o druhé dítě a bohužel to přirozenou cestou nepůjde. Nebo zda by jste mi prosím doporučili nějakou jinou kliniku. Moc děkuji
Slyšela jsem, že je lepší H. Králové, ale těžko soudit. My jezdíme do Brna do Repromedy a zatím bych ji teda nikomu nedoporučila, arogantní doktorka, která nás tlačí pouze do IVF.. možná půjdeme jinam. Ještě si hodně chválí Arletu v Kostelci nad Orlicí nebo Clinic Olomouc, nevím přesně odkud jsi, tak to chce tu vzdálenost zvážit.. držim palce ![]()
Jsem z pardubického kraje, tak by mi vyhovoval ten sanus, ale potřebovala bych nějaké recenze ![]()
A jak dlouho trvají všechna vyšetření než se přistoupí k činu?
Ahoj, já jsem taky tpred chvilkou zakladala diskusi na tema sanus pardubice tak se pridej jestli chces 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.