Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky posílala jste některá teď doporučený balík?Jak dlouho trvalo než došel příjemci?Mě dědeček posílal ve čtvtek,ale nepodával to na poště,ale dal to pošťačce(protože se prý na poštu nemohl dostat).Tak se trochu bojim zda,pokud by se ztratil dal dohledat
a zda je vůbec pojištěný…Ale je mi blbé se zeptat
maminka189 píše:
Holky posílala jste některá teď doporučený balík?Jak dlouho trvalo než došel příjemci?Mě dědeček posílal ve čtvtek,ale nepodával to na poště,ale dal to pošťačce(protože se prý na poštu nemohl dostat).Tak se trochu bojim zda,pokud by se ztratil dal dohledata zda je vůbec pojištěný…Ale je mi blbé se zeptat
Ahoj, posilala jsem 3 baliky, jeden do USA - sel 5 pracovních dni a byl dorucen, dale na Slovenskou, taktéž doručen, pojisten a slo to 6 pracovnich dni. NO a posledni jsem posilala z Prahy do Hradce, pojisteni a doporuco no a 10 dní balik stale putuje. Jinak postacka to nemusela na poste dat a proto neni dorucen…
Tak já myslela že když to bylo"podané"ve čtvtek tak by to tady zítra mohlo být,ale jak tak koukám tak až po novém roce ![]()
No,já podávala 11.12.,a ještě to nedošlo
ale dostala jsem balíček,co byl podaný 15.12. tak fakt nevím…
já čekám na balík od 3.12.a na druhý čekám už od lisstopadu a doufám, žeteda oba dojdou včas!!!!
Michaelakkk píše:
já čekám na balík od 3.12.a na druhý čekám už od lisstopadu a doufám, žeteda oba dojdou včas!!!!
Jééé,aspoň někdo,kdo čeká dýl než já
nic ve zlém ![]()
Tak doufam,že se neztratí,nevim jak to je když byl dán pošťačce
Ale na druhou stranu se nedivím,že se jim nechtělo v tomto počasí na poštu… ![]()
maminka189 píše:
Tak doufam,že se neztratí,nevim jak to je když byl dán pošťačceAle na druhou stranu se nedivím,že se jim nechtělo v tomto počasí na poštu…
snad to dojde, ja taky verim, ze balik do hradce dojde…
Nj taky přemýšlím jak by to bylo z reklamací…Kdyby v tom aspoň nebyla dražší věc a dárek pod stromek
No uvvidíme,ale zítra ho čekat nebudu ![]()
Mě minulý týden přišli 4 balíky z internetových obchodů.Všechny dorazili druhý den od podání,tak jsem měla asi štěstí,jak to tak čtu.Jeden byl teda odesílán jako obchodní balík,ty chodí většinou hned další den i když jsou podané odpoledne.
Ono je to ted asi dost různý, s tou doručovací dobou, evidetně nestíhaj vzhledem k tomu, že tu byl pošták s balíkem dnes
Já se s manželem půl dne hádala, že je dnes pondělí, on že to není pravda, že neděle, ten pošťák mě úplně zmátl ![]()
co mam ja zkusenost,tak to ted trva dlouho ale jak kde..
na balik jsem cekala pres tyden,vraci se zpet uz pres tyden taky.
Na kolotoc jsem posilala az za Plzen ve stredu a v patek uz byl na miste,u nas do FM stale jde a byl odeslan v pondeli..
mmch u nas taky chodi o vikendu a ted pred Vanoci urcite