Masáž lávovými kameny

17050
17.12.10 19:51

Masáž lávovými kameny

Ahojky, mám za sebou tuto masáž a zajímalo by mne, jak probíhala u vás, kam až se masér či masérka dotýkala a jakých částí těla :-( . Děkuji všem za konkrétní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.12.10 20:08

máš nějakou neg zkušenost s masérem? nemělo by ti to být nepříjemné.. jsem masérka ale lávovky nedělám.. zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.12.10 20:10

No, u nás je na výběr buď jen masáž zad nebo celotělová. Při celotělové mi pokládala masérka kameny ( a masírovala) přes záda ke kostrči, pak stehna, lýtka chodidla, vpředu dekolt, bříško, ruce a opět nohy. Nic mi nebylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.12.10 20:13

Tak mě masér jaksi zajel až do oblasti kalhotek 8-o . Až mě to donutilo mu říct, že to stačí! A on se smál, Kameny do rukou mi zapomněl dát, pak se omlouval, dal na chvilku. Masíroval od nohou, záda, šíje, dekolt, břicho a tam dole sahal a to jak jsem se ozvala, tak pak už nemasíroval. Jen hlavu tedy ještě. Ale to já už byla strnulá jak prkno a chtělo se mi utéct:(. Na zádech to bylo příjemné. Ale nějak ten pocit vymizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.12.10 20:26

Zajel do kalhotek? 8-o Hm, tak to asi opravdu není nic moc :-? Když mi masérka masíruje břicho, vždycky končí dejme tomu cca 10 cm pod pupíkem, tedy ještě dost vysoko nad lemem kalhotek…
Mrzí mě, že máš takový nepříjemný zážitek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.10 21:11

já mám zase špatnou zkušenost s masáží v tureckých lázních, ani to nepopisuju.. od té doby bych nešla k masérovi, jen k masérce a v cizině by mě už nikdo na něco podobného nepřesvědčil i když ted už vím co je přípustné a co ne… být tebou už bych tam samozřejmě nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.12.10 21:22

To taky samozřejmě nepůjdu, bála jsem se ještě před tou masáží(špatná životní zkušenost, i když ne s masáží) a bohužel se to vyplnilo. Nejdu už raději nikam ke chlapovi:(. Toto jsem dostala od kamarádky. Takže jsem byla ráda, že se někam dostanu a ulevím zádům.. :nevim: Nikdo nemohl tušit jak se zachová..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.10 21:32

mohl by z toho mít pěkný průser.. je to hnus že místo pomoci se člověk dočká obtěžování :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
17.12.10 21:55

já na téhle masáži byla v lázních v poděbradech - dělala to masérka - ležela jsem na břiše - celou dobu a kameny mi projela nohy i záda - několikrát - trvalo to 60 minut…ted se chytsám znovu v Třeboni
tvůj masér byl trochu úchyl a zneužil situace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
17.12.10 22:21

Lakynko, to me mrzi, ze mas takovou neprijemnou zkusenost :-? Urco by nemel zajizdet tak nizko a jeste se pak smat, kdyz mu reknes, ze je ti to neprijemny :cert: Pokud to bylo v nejakem centru, urcite bych si stezovala majiteli, jinak se muze stat, ze bude obtezovat i dalsi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.12.10 22:36

Také jsem nad masáží lávovými kameny uvažovala.A kolik je běžná cena?U nás záda 590,– a celé tělo 990,–…přijde mě to docela drahé,ale nevím,třeba je to běžná cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.12.10 22:46

Tohle není centrum, masíruje tam sám. Zřejmě jsem se mu prostě líbila, přede mnou na téhle masáži byla maminka kamarádky a nestěžovala si.
Ani se mi nechce do detailu popisovat, kam a jak sahal, zajímalo mne jenom, zda je to normální a vidím, že není.

kostickaa: a když jsi ležela na zádech a masíroval břicho? Jak nízko? I když u mě je to bez spekulací, prostě byl až dole a to je hodně nízko, že :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.10 00:33

Jedný kamarádce strčil slepej maser prst do zadku a tvrdil ji,že to tak má být :-)Byla to její poslední masáž u chlapa

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.12.10 08:43

mne masiroval taky maser, mela jsem masaz jen zad a posledni lavovy kamen jsem mela v oblasti kostrce. Bylo to uzasne a jenom zada staly 990,–

• Citovat
  • Upravit
17050
20.12.10 10:01

Tak jsem mluvila s kamarádkou, co tam byla taky a té se nikde takhle nedotýkal, takže normální to není. Úchyl. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová