Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám za sebou tuto masáž a zajímalo by mne, jak probíhala u vás, kam až se masér či masérka dotýkala a jakých částí těla
. Děkuji všem za konkrétní zkušenosti.
máš nějakou neg zkušenost s masérem? nemělo by ti to být nepříjemné.. jsem masérka ale lávovky nedělám.. zatím
No, u nás je na výběr buď jen masáž zad nebo celotělová. Při celotělové mi pokládala masérka kameny ( a masírovala) přes záda ke kostrči, pak stehna, lýtka chodidla, vpředu dekolt, bříško, ruce a opět nohy. Nic mi nebylo nepříjemné.
Tak mě masér jaksi zajel až do oblasti kalhotek
. Až mě to donutilo mu říct, že to stačí! A on se smál, Kameny do rukou mi zapomněl dát, pak se omlouval, dal na chvilku. Masíroval od nohou, záda, šíje, dekolt, břicho a tam dole sahal a to jak jsem se ozvala, tak pak už nemasíroval. Jen hlavu tedy ještě. Ale to já už byla strnulá jak prkno a chtělo se mi utéct:(. Na zádech to bylo příjemné. Ale nějak ten pocit vymizel.
Zajel do kalhotek?
Hm, tak to asi opravdu není nic moc
Když mi masérka masíruje břicho, vždycky končí dejme tomu cca 10 cm pod pupíkem, tedy ještě dost vysoko nad lemem kalhotek…
Mrzí mě, že máš takový nepříjemný zážitek ![]()
já mám zase špatnou zkušenost s masáží v tureckých lázních, ani to nepopisuju.. od té doby bych nešla k masérovi, jen k masérce a v cizině by mě už nikdo na něco podobného nepřesvědčil i když ted už vím co je přípustné a co ne… být tebou už bych tam samozřejmě nešla
To taky samozřejmě nepůjdu, bála jsem se ještě před tou masáží(špatná životní zkušenost, i když ne s masáží) a bohužel se to vyplnilo. Nejdu už raději nikam ke chlapovi:(. Toto jsem dostala od kamarádky. Takže jsem byla ráda, že se někam dostanu a ulevím zádům..
Nikdo nemohl tušit jak se zachová..
mohl by z toho mít pěkný průser.. je to hnus že místo pomoci se člověk dočká obtěžování ![]()
já na téhle masáži byla v lázních v poděbradech - dělala to masérka - ležela jsem na břiše - celou dobu a kameny mi projela nohy i záda - několikrát - trvalo to 60 minut…ted se chytsám znovu v Třeboni
tvůj masér byl trochu úchyl a zneužil situace???
Lakynko, to me mrzi, ze mas takovou neprijemnou zkusenost
Urco by nemel zajizdet tak nizko a jeste se pak smat, kdyz mu reknes, ze je ti to neprijemny
Pokud to bylo v nejakem centru, urcite bych si stezovala majiteli, jinak se muze stat, ze bude obtezovat i dalsi ![]()
Také jsem nad masáží lávovými kameny uvažovala.A kolik je běžná cena?U nás záda 590,– a celé tělo 990,–…přijde mě to docela drahé,ale nevím,třeba je to běžná cena.
Tohle není centrum, masíruje tam sám. Zřejmě jsem se mu prostě líbila, přede mnou na téhle masáži byla maminka kamarádky a nestěžovala si.
Ani se mi nechce do detailu popisovat, kam a jak sahal, zajímalo mne jenom, zda je to normální a vidím, že není.
kostickaa: a když jsi ležela na zádech a masíroval břicho? Jak nízko? I když u mě je to bez spekulací, prostě byl až dole a to je hodně nízko, že ![]()
Jedný kamarádce strčil slepej maser prst do zadku a tvrdil ji,že to tak má být
Byla to její poslední masáž u chlapa
mne masiroval taky maser, mela jsem masaz jen zad a posledni lavovy kamen jsem mela v oblasti kostrce. Bylo to uzasne a jenom zada staly 990,–
Tak jsem mluvila s kamarádkou, co tam byla taky a té se nikde takhle nedotýkal, takže normální to není. Úchyl.
![]()