Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to pošťačka nehodí do schránky jak mají kolikrát zvykem, tak by se ti měl vrátit.
Máte někdo zkušenost, jak dlouho trvá dnes doručení doporučeného psaní České poště?
Vím, že existuje zrychlené doručení do druhého dne, to jsem nepotřebovala.
Ale dopis jsem podala v úterý, dnes je čtvrtek a stále se „válí“ na té poště, kde jsem ho podala. Četla jsem, jak se doručuje, není tam nic konkrétního, ale jsem překvapená a taky docela zhrozená, myslela jsem, že do pátku to bude bez problémů…
Píšou, že dva dny. Ovšem dceři se doporučený dopis nehnul z pošty vůbec, nakonec dostala odškodné.
To je radost, jestli mi to ztratí, vznikne mi docela velká škoda, i když ty dokumenty vlastně extra cenu nemají.
@Mariane.B píše:
To je radost, jestli mi to ztratí, vznikne mi docela velká škoda, i když ty dokumenty vlastně extra cenu nemají.
u doporučeného dopisu je dané odškodné, dcera v tom taky měla nějaké dokumenty. Ale neházela bych flintu do žita, ještě se to může doručit.
@vokishka píše:
u doporučeného dopisu je dané odškodné, dcera v tom taky měla nějaké dokumenty. Ale neházela bych flintu do žita, ještě se to může doručit.
Jenže mě by peníze nepomohly, ty dokuemnty se nedají získat znovu.
Ahoj
Chtěla bych se zeptat, když pošlu doporučený dopis a druhá strana si ho nevyzvedne, tak se mi vrátí?