Doporučený dopis

Anonymní
20.1.20 12:26

Doporučený dopis

Ahoj
Chtěla bych se zeptat, když pošlu doporučený dopis a druhá strana si ho nevyzvedne, tak se mi vrátí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35671
20.1.20 12:47

Pokud to pošťačka nehodí do schránky jak mají kolikrát zvykem, tak by se ti měl vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
7.4.22 16:50

Máte někdo zkušenost, jak dlouho trvá dnes doručení doporučeného psaní České poště?
Vím, že existuje zrychlené doručení do druhého dne, to jsem nepotřebovala.
Ale dopis jsem podala v úterý, dnes je čtvrtek a stále se „válí“ na té poště, kde jsem ho podala. Četla jsem, jak se doručuje, není tam nic konkrétního, ale jsem překvapená a taky docela zhrozená, myslela jsem, že do pátku to bude bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65069
7.4.22 16:53

Píšou, že dva dny. Ovšem dceři se doporučený dopis nehnul z pošty vůbec, nakonec dostala odškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
7.4.22 16:57

To je radost, jestli mi to ztratí, vznikne mi docela velká škoda, i když ty dokumenty vlastně extra cenu nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65069
7.4.22 16:59
@Mariane.B píše:
To je radost, jestli mi to ztratí, vznikne mi docela velká škoda, i když ty dokumenty vlastně extra cenu nemají.

u doporučeného dopisu je dané odškodné, dcera v tom taky měla nějaké dokumenty. Ale neházela bych flintu do žita, ještě se to může doručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
7.4.22 17:23
@vokishka píše:
u doporučeného dopisu je dané odškodné, dcera v tom taky měla nějaké dokumenty. Ale neházela bych flintu do žita, ještě se to může doručit.

Jenže mě by peníze nepomohly, ty dokuemnty se nedají získat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová