Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chci se zeptat nevite nekdo odkud by mohl prijit doporuceny dopis s poucenim?
Jediny co me napada je skola protoze pritel mel nedavno problem ve skole, ale to uz bylo vyresene takze mi to nedava smysl. Nemate s tim nekdo zkusenost? Co v takovych dopisech byva? Ja se v tom nevyznam vubec ![]()
Cokoliv, urady(dopravni pokuta, sousedi staví, socialka - pritel student), pracak?, zdravotni pojistovna, banka, exekutoři a asi tak bambilion dalších institucí. Obalku s pruhem a poučením muzes poslat t i ty jako soukroma osoba ![]()
@Mar__tanka1983 jo dekuji my tu obalku u sebe jeste nemame jen jsme zjistili ze je na poste tak tu nad tim ted premyslime a fakt nevime co by to mohlo byt
@fuga511 píše: Více
Když je na poště, tak byl ve stránce papír o nedoruceni a to poučení, ne? To bývá z nějakého úřadu
@fuga511 píše: Více
Tvl nebuďte posrani a nevymyslejte 1000 možností a prostě si jděte vyzvednout dopis pro pana boha… Umřete na stres a vyděšení ještě dřív než k něčemu dojde.
@Cenarius píše: Více
no tak je pátek, takže do pondělí prostě budou spekulovat. Mně něco takového přijít, tak nad tím taky pořád dumám.
Jestli máš ve schránce útržek, je tam číslo zásilky a přes to lze ve sledování přes Českou poštu někdy zjistit odesílatele nebo aspoň PSČ a někdy bývá specifické pro daný úřad. Takže hledej.
@vokishka píše: Více
Je to DOPIS!!! Není to uříznuty prst příbuzného nebo něco podobného.
@Cenarius píše: Více
no vzhledem k tomu, že jsem dopis už hodně dlouho neviděla, tak bych byla překvapená. že to může být něco nemilého od úřadů. Prostě bych nad tím přemýšlela, stejně jako mnozí jiní.
A je na tom utrzku něco napsáno, treba jednací cislo, podle toho se da hodně rozklíčovat.
@cecetka píše: Více
Nemusi byt vzdycky. Ale na oznameni je cislo zasilky a na posta online se da najít PSČ odesilatele a to uz muze byt indicie