Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den prosím o recenze na SUNAR AR 1. Nikde nemohu najít žádné recenze
Mmm22 Sunar AR1 jsem zkoušela dávat dceři místo Nutrilonu AR, protože po něm měla hrozně tvrdé bobky a plakala když tlačila, dokonce se objevila i kapka krve. To Sunar upravil pěkně, stolice byla řídká, ale bohužel začala znovu ublinkávat a po pár dnech okamžitě po krmení velké množství zvracela, lítalo to i nosem. Na doporučení doktorky jsem jí začala dávat znovu Nutrilon AR a k tomu každé ráno probiotické kapky probiomaxík z Dr. Maxe a krásně se to upravilo - téměř neublinkává a stolice vypadá jako míchaná vajíčka. Ale každé dítě je jiné, třeba tvému mimču Sunar AR sedne ![]()
@Maklol ahoj zkusila jsem ten Sunar ar.Ze začátku super ale přesně jak říkáš malej mi začal po pár dnech opět blinkat a dokonce měl i zácpu. a to k tomu davam i biogau a baby callm.Ale teď už druhým týdnem dávám HiPP Ar a jsem opravdu nadšená!
nemůžu si stěžovat malý krásné kaká, neblinka a je spokojené miminko, vůbec mi nepláče a jen se směje
a dokonce v noci krásné spinká. Pri Sunar mi plakal a v noci se budil vždy po 3-4 hodinách a teď ho naposledy krmim v 19h. a pak ho krmim až někdy ve 3-4 hodiny ráno.
@Mmm22 Tak to je super.
O tom Hippu jsem taky přemýšlela, ale jsem ráda, že malá teď zvládá ten Nutrilon, tak raději už nebudu měnit dokud to bude ok.
Tak nutrilon ar a probiokapky už přestaly fungivat, malá má opět hroznou zácpu 🙁. Asi ještě vyzkouším ten hipp ar…
@Maklol zkus my ho používáme pořád a je fakt super a malej po něm kaká krásné a ani neblinka
Vyzkouším, dneska ho jdu vyzvednout. Dcerka měla dneska i krev ve stolici ![]()