Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ema1992 píše:
@Musulka12 @Musulka12 máme Superba z roku 2005 a ať jsme koukali jakkoliv, na Isofix jsme nenaraziliale určitě ještě dneska zkusím kouknout
On tam nemusí být vidět, ale když sáhneš mezi sedačky v místě, kde isofix normálně bývá, tak nahmatáš takový kovový tyčky. Tchán má auto starý a má to tak taky, k isofixový sedačce jsme dostali takový nástavce který se tam vrazí aby do toho šla sedačka nacvaknout. Má teda na sedačce vyšitý isofix v těch místech, aby bylo jasný, že to tam je… No, nevim jestli jsem to popsala srozumitelně ![]()
Mame po vajicku axkid minikid a pro tak malé dítě bych jinou nez protismernou sedacku nedoporucila ![]()
@Lily Evans píše:
On tam nemusí být vidět, ale když sáhneš mezi sedačky v místě, kde isofix normálně bývá, tak nahmatáš takový kovový tyčky. Tchán má auto starý a má to tak taky, k isofixový sedačce jsme dostali takový nástavce který se tam vrazí aby do toho šla sedačka nacvaknout. Má teda na sedačce vyšitý isofix v těch místech, aby bylo jasný, že to tam je… No, nevim jestli jsem to popsala srozumitelně
Přesně tak. Jsou tam takový háčky, na které dáte nástavce, co dostane se sedačkou..
@Musulka12 @Lily Evans tak vám děkuji
a my místo toho, abychom koupili druhou základnu na vajíčko 9 měsícu vážeme sedačku pásy a rozčilujeme se, protože Superb I má ke všemu i ty pásy na houby
a to samozřejmě i se starší dcerou ![]()
Po vajíčku jsme kupovali Britax Romer King II LS a za mě maximální spokojenost. dcera v ní jezdila strašně rada. dá se trochu sklopit, to jsme využívali, když byla menší. Teď jsme přešli na další od Britaxu.
Po vajicku ideálně protismernou sedačku 0(9) - 18(25) - popřípadě tu otočnou a vozit co nejdéle proti. My konkrétně máme BeSafe iZi Turn - absolutně špičková sedačka ve všech ohledech.
Hlavně do Škodovek nekupujte Britax Dualfix. Škodovky mají velkej sklon sedadel a tahle sedačka ho nevyrovná, dětem pak při spánku padá hlava. Super do Škodovek je Joie i-spin 360, Nuna Prym nebo Besafe izi turn z těch otočných.