Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, chceme jet na dovolenou do Bulharska a tak mě zajímá máte zkušenosti s nějakým místem/Hotelem kde jste byli spokojení? Co by jste doporučily?
@Hořec No, tento hotel je krásný. Ale k moři je to trošku dál přes duny a bazény ač krásně čisté, tak byly úplně ledové. Nevlezly mi tam ani deti… Ale měli tam skvělou slečnu, která dělala přímo na hotelu program pro děti. My tam teda byli před cca 10 lety, možná to už bude trošku jinak.
@nozu píše:
@Hořec No, tento hotel je krásný. Ale k moři je to trošku dál přes duny a bazény ač krásně čisté, tak byly úplně ledové. Nevlezly mi tam ani deti… Ale měli tam skvělou slečnu, která dělala přímo na hotelu program pro děti. My tam teda byli před cca 10 lety, možná to už bude trošku jinak.
Daleko k moři? Jeden z hotelů v Primorsku nejblíže pláži ![]()
Jinak jo, Jeravi fajn, ale v Primorsku zbytečná All-in
@nozu píše:
pomatuji si kdyz jsme jezdily do bulharska tak ten hotel byl jen hromada betonu bez oken a niceho mate pravdu je to pres duny ale polohou je snad nejbliz k severni plazi.
@Amalthea píše:
Daleko k moři? Jeden z hotelů v Primorsku nejblíže plážiJinak jo, Jeravi fajn, ale v Primorsku zbytečná All-in
jo jo v bulharsku si dat all-inclusive nechapu tam se da najist ve meste kdekoliv luxusne
Taky jsme byli v Primorsku, bylo to fajn. V nějakém malém hotylku…záleží, co hledas, ja byla s dvouletakem, bazén, all inclusive ani animatory jsem nepotřebovala.
@Amalthea píše:
Daleko k moři? Jeden z hotelů v Primorsku nejblíže plážiJinak jo, Jeravi fajn, ale v Primorsku zbytečná All-in
Asi ano, s tím umístěním u moře je to fakt. Já prostě nemám Bulharsko ráda. ![]()
@nozu píše:
Asi ano, s tím umístěním u moře je to fakt. Já prostě nemám Bulharsko ráda.
Tak mě přišlo docela fajn, jasné, je to low cost
ale tak dá se. Jen mě s tím malým deckem rozcilovalo, jak tam všichni všude furt hulili
@nozu píše:
Co si pamatuji, tak byl blízko pláže - přešla se silnice a seběhlo po schodech a hned byla pláž. My chodili kousek dál.
Vlny byly - často bývala červená vlajka.
Pak jsme prubli Řecko a tam co se týká počasí mnohem lepší.
@B4RC3LON4, to už je minulostí. Když jsme byli my, tak byl super. Pravděpodobně komplet předělaný. ![]()
@reny14, Belveder je docela daleko od pláže. Když jsme tam byli, tak byl hnusný, ale co jsem viděla teď v katalozích, tak je opravený a vypadá super.
Obecně k AI. Jsou zastánci a odpůrci AI obecně (nejen co se Bulharsa týká). Já se rodině věnuji celý rok poměrně dost. Dost se i navařím. O dovolené chci mít klid a co nejméně starostí. Takže AI pro mě jasná volba - jeden si dá maso, hranolky, dresink, třetí třeba maso a brambory, čtvrtý třeba špagety a já zeleninu s masem. Prostě nehodlám trávit čas hledáním nějaké restaurace, kde si vybereme všichni. Děti jsou naučené si vzít trochu na ochutnání a v případě potřeby si přidat.
Při pobytu v Bulharsku jsem měla výhrady k počasí - až taková hitparáda co se týká teplot to nebyla. I jeden den zapršelo. Známí tam byli po nás a týden jim tam pršelo.
Vlny - byla často červená vlajka, takže do moře se nedalo jít (hlídal to plavčík).
Konkrétně v Primorsku byly i české nápisy. Najíst se tam dalo.
EDIT:
Jeravi (banzén s ostrůvkem) a Belveder dle katalogů. Jeravi tak opravdu vypadal v roce 2015. ![]()
Nesebar Beach Hotel v Nesebaru. Byli jsme tam s dětmi moc spokojení. ![]()
Zalezi co od dovolene cekate. Za me top Hotel Topola Skies s cedokem.