Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dámy, chtěla bych na Vánoce od manžela kuchařku, ale po ničem jsem se nedívala a už se asi do Vánoc ani osobně nepodívám - neprolistuju. Můžete mi doporučit nějakou svoji oblíbenou? Normálně vařit umím, nepotřebuji klasická jídla, spíš něco navíc. Dobrá, jednoduchá jídla a dezerty z běžně dostupných surovin. Žádná speciální kuchyně. Pohlreich? Vaněk? Dity P.? Jejich pořady mám ráda. Stejně jako např Kluci v akci, jestli ještě jedou, apod. Děkuji za inspiraci.
Kluci v akci maji svoji kuchařku kupovala jsem ji predloni mamce k Vánocům. Ona je miluje
a i podle nich zkoušela nějakou rybu. ![]()
Moje mamka ma všechny od polreicha a jsou super. Minule jsem z jedné dělala polévku.
Já kdybych kupovala kuchařku, asi bych chtěla tuhle http://www.alza.cz/…d2216654.htm.
Já mám kuchařky od Vaňka a letos mi bude nadělená jeho nová kuchařka SNADNO & RYCHLE - tam už nejsou klasická česká jídla, ale rychlovky jako burgery, sendviče, nejaké těstoviny a dezerty
Kukni na Heureku Vaněk i Pohlreich má dost kladných recenzí…
@AndreaS92 My ji pořídili švagrovi ![]()
Ahojky, já jsm spokojená s touto : Nodl, Mandžuková, Havlů - Velká domácí kuchařka, ale i Pohlreich je fajn ![]()
Já chci letos pod stromeček kuchařky od Romana Vaňka, už jsou 4
Loni jsem ty první dvě kupovala tchánovi a je z nich nadšený, občas si nějakou půjčím a jsou vážně super, lepší jsem zatím neviděla
A Pohlreich určitě taky super ![]()
Vanek! Ja nevarim, ale manzel ji bere jako svoji Bibli…jo a L. Hrusku sem mu z recese koupila taky:)Je to ulet…
A jeste mam moc rada kucharky od Hanky Michopulu a J. Florentyny.
Ja mam doma kucharek milion a uz jsem je zacala i rozdavat, vubec podle nich nevarim, vzdycky jsem neco hledala a nenasla nic pro suroviny, jake mam doma.
A loni jsem nasla to prave a to Edici Apetit. Maji celou jednu sadu, kde jsou rozdelene kucharky do kategorii, Polevky, Maso, Brambory… A ted zacali vydavat i podle zemi, to by te mohlo zaujmout. Cesko, Italie, Francie, Recko, Thajsko…
A nedavno vysla Kucharka ze Svatojanu, sleduju facebook a recepty jsou hodne zajimave. Jen pro me treba nedostupné, pani pouziva hodně produkty zdrave vyzivy.
Kdysi jsem vyřešila svou touhu po kuchařce tím, že jsem si předplatila Apetit (ovšem jeden ročník stačí, pak se to tam začalo nějak opakovat).
Moc se mi líbí Kuchařka pro dceru od Florentýny (to jsem koupila dceři k jejím prvním vánocům, nevydržela a rozdělala), asi má i „pro pokročilejší“, věřím, že stejně dobré.
A nostalgicky koukám v antiku na Kuchařku naší vesnice - staré vydání(tipuji 60. léta) má moje máma a děsně ho miluje - je tam FŠECKO, od rozbourání prasete po nakládání vajec, prej. Akorát nevím, jestli v tom novém vydání taky.