Doporučte oblíbenou kuchařku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14973
23.11.14 08:47

@Knihomyš casopis mi take stacilo rok predplacet, ale ty jejich kucharky jsou fakt skvele, libi se mi, ze jsou recepty jednoduche a z dostupnych potravin.

Kucharku nasi vesnice mam doma, vydani je tusim z 90.let. To stare vydání neznam, ale v tehle jsou taky skvele rady. Tu si strezim jako oko v hlave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
23.11.14 09:02

@Knihomyš tu kuchařku pro matku a dceru jsem dostala od mamky, a a ještě jednu od ní, to je myslím nějaká vánoční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
23.11.14 10:10

Dokonalý mi přijde Roman Vaněk, ale záleží, co chceš vařit. Dobrá je taky Michopulu. A pak Jamie Oliver, ale tam může být problém se surovinama. Tyhle používám fakt často. K vánocům dostanu od Vaňka Snadno a rychle a na tu se vyloženě těším, pač potřebuju něco na každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
23.11.14 10:18

Ja sem jeste vcera v ramci hledani kucharky pro moji kamaradku zijici v DE nasla kucharku Dity P. A objednala 2×(i pro muze), pusobi primo fantasticky. A na jejim webu lze objednat i s venovanim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.11.14 16:41

A nebo J. F. Zatloukalovál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.11.14 01:31

Vaňka. Tu nejnovější nemám, z těch prvních tří mi přijde nejlepší ta druhá. První (Poklady) je taková fakt hodně základní a třetí (Klenoty) už celkem speciální - na to, co mi doma jedí - prostě zahraniční kuchyně. Druhá (Kouzlo) mi připadá taková nejpoužitelnější, beru ji do ruky nejčastěji.
Z Apetitu nemám, ale coby stálý předplatitel bych brala jakoukoli.

@Knihomyš píše:
A nostalgicky koukám v antiku na Kuchařku naší vesnice - staré vydání(tipuji 60. léta) má moje máma a děsně ho miluje - je tam FŠECKO, od rozbourání prasete po nakládání vajec, prej. Akorát nevím, jestli v tom novém vydání taky.

Tak to nevím, ale myslím, že bez toho nesmíš vůbec lézt do kuchyně :lol:. V naší rodině je to povinná součást výbavy. I když mně přijde mnohem lepší (a můj nevařící muž, když už musí něco tvořit v kuchyni, tak bere vždycky tuto - je tam hodně obrázků 8) ) Velká domácí kuchařka od Ladislava Nodla, foto Jiří a Blanka Poláčkovi. Na fotkách Jiřího Poláčka jsem ostatně vyrostla, protože jsem se učila péct podle kalendáře Rok plný sladkostí. Moc pěkné fotky, které hodně používali i v časopisech u receptů, co si - na rozdíl od toho kalendáře, kde jsem opravdu upekla to, co bylo na fotce - vycucali z ponožky.

Příspěvek upraven 27.11.14 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
27.11.14 02:33

Já sbírám kuchařky :) teď mě prosím neukamenujte, ale ty Pohlreichovy jsou úplně na prd. Vařím hodně a ráda a nejvíc inspirace jsem si vzala od zatracovaného Babicy :) Hodně dobrá je taky Vilém Brabec vydal to před časem Vaněk. A taky jsou mé oblíbené 100krát jinak- kuřecí, vepřové a těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
14.7.15 15:38

Holky prosím, nemáte tip na nějakou novou kuchařku, co vyšla třeba nedávno? Chtěla bych si udělat radost :D Vím o 2. dílu od Dity P., ale třeba mi ještě něco uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.10.20 13:11

Dobrý den, ráda bych oživila toto téma. Podle jakých kuchařek doma rády vaříte a pečete? Mám Vaňka - Velká kuchařka Čech a Moravy (bezva na českou klasiku), Břucháče Toma a 3× Lahodně s Ellou, podle které vařím asi nejvíc, ale už se mi trochu okoukala (podobné chutě receptů). Ráda koukám na blogy Kitchenette, Neplecha na plechu, Máma peče doma, Maškrtnica a Kuchařka pro dceru. Většina ze zmiňovaných kuchařku má, ale stojí za to? Nemám ráda když musím na recept kupovat speciální přísady které mi pak stojí v kredenci. Koukám i po Zásadně zdravě, ale nejsou tam přidávány proteinové prášky?
Děkuju ua tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.10.20 20:47

Oblíbené kuchařky

Dobrý den, ráda bych oživila toto téma. Podle jakých kuchařek doma rády vaříte a pečete? Mám Vaňka - Velká kuchařka Čech a Moravy (bezva na českou klasiku), Břucháče Toma a 3× Lahodně s Ellou, podle které vařím asi nejvíc, ale už se mi trochu okoukala (podobné chutě receptů). Ráda koukám na blogy Kitchenette, Neplecha na plechu, Máma peče doma, Maškrtnica a Kuchařka pro dceru. Většina ze zmiňovaných kuchařku má, ale stojí za to? Nemám ráda když musím na recept kupovat speciální přísady které mi pak stojí v kredenci. Koukám i po Zásadně zdravě, ale nejsou tam přidávány proteinové prášky?
Děkuju za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport