Doporučte PC hry pro holku 7let

1319
19.7.23 21:45

Doporučte PC hry pro holku 7let

Ahoj maminky, dlouho jsem se vyhýbala YouTube, televizi, různým hrám na mobilu, ale citim ze nastal čas povolit hry na tabletu dceři. Zatím “hraje”duolingo a hledám něco pěkného, co nebude úplně vymyvat mozek. Napadá Vás něco zajímavého třeba s přidanou hodnotou? Dekuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3759
19.7.23 22:26

Wolfenstein

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.7.23 22:34

@Sadman Je pravdou ze tohle jsem hrala v 7 letech, ale moc „chytry“ a vhodny mi to neprijde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
19.7.23 22:59

Minecraft nebo hry na teto bazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 23:06

Že rovnou nenabídnete Doom Perverse…

@Sadman píše:
Wolfenstein
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
19.7.23 23:26

Tak z těch starých třeba Lion King , Super Frog , Manic Minner , Tom a Jerry , Prince of Persia , aj.

• Citovat
  • Upravit
121
19.7.23 23:29

Manhunt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30476
19.7.23 23:33

Vím že se hodně holcickam líbí Roblox a nebo Pokémoni jestli má mobil, jak chytas jakoby ve světě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30476
19.7.23 23:34
@Sadman píše:
Wolfenstein

Já sem zasvětil vzdálenou příbuznou do GTA V :lol:, pak sem dostal kotel od její matky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 23:39

Roblox je naprosto super, dokáže si vzít celou šířku pásma internetu. To jen tak, proč vám v době hraní robloxu nic jiného nejede.

@Lorre píše:
Vím že se hodně holcickam líbí Roblox a nebo Pokémoni jestli má mobil, jak chytas jakoby ve světě :).
  • Citovat
  • Upravit
1319
19.7.23 23:41

@Prostě Vodnář prince of persia :srdce: dekuji za tip, úplne Jsem na to zapomela..zbytek take juknu-snad to pujde na tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 23:44

Také se dost střílely slepice Morhuhn .

• Citovat
  • Upravit
332
20.7.23 00:46

Mí mladší sourozenci hráli na PC LEGO hry. Není to jen pro fanoušky lega, kteří mají v pokojích desítky postavených exponátů, ale hry jsou různě tematizovány: Marvel (superhrdinové), Ninjago, Piráti z Karibiku atd., určitě se najde i hra LEGO friends pro dívky. Hry učí přemýšlet nad východisky situací, hospodaření s žetony,…

Další hodně oblíbený typ her je farmaření. Na tento námět se vyskytuje strašně moc her a princip je vždy stejný - dítě/kdokoli hospodaří se svými produkty, penězi. Učí to děti přemýšlet nad penězi a co vše je potřeba, aby měli dobrou úrodu, za kterou získají peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.23 04:50

Já tenkrát milovala Roller Coaster Tycoon. :srdce: Tak mě napadá na PC SimCity, to je strategie, něco by jí to mohlo dát. Nebo The Sims 4 - ta základní hra je na stránkách EA zdarma. Pokud je v Duolingo daleko, můžete jí to nainstalovat v angličtině. Jako dítě (o trošku starší teda) jsem se na The Sims naučila obstojně základy angličtiny, jak se tam hraje s výrazy běžného života (spát, jít do sprchy, atd.). I teď, na stará kolena, hraju zas v jiném jazyce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21547
20.7.23 06:28

The Sims 4 je skvělá hra, dcera ji hraje cca od těch 7-8 let, za chvilku jí bude 17. Akorát na tohle je potřeba počítač, to na tabletu běhat nebude.
Jinak k Robloxu, to není hra, ale online herní portál, kde je „milion“ her. Dětem běhá na mobilech, tabletech i PC. A net se mi při jejich hraní neseká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí