Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lama Lama Podle popisu prý celta nebo stan, pokud by hrozil déšť. Kolik toho s tím nachodí, netuším… Dneska mi dítě sdělilo, že by rádo šlo už na výpravu TENTO víkend. Právě ten puťák. Asi mě vomejou, začnu shánět něco na půjčení…
Dobrý den,
s odstupem dvou let jdu na poradu znova. Dceři je teď 11 let, měří 140 cm, má Boll Patrol (bohatě se vejde) a je jí v něm většinou hic - už teď v říjnu spali v budově a měla ho jen jako deku ![]()
Prosím, dopručíte nějaký tenčí – jako že na vyšší teplotu (kdyby měli někdy spát pod šírákem s mrazících, tak jí ten Boll nabalím)? Já se v těch číslech vůbec nevyznám ![]()
Vzhledem k tomu, že to vypadá, že u turisťáku vydrží, umím si představit, že za něj dáme třeba pět tisíc (v nějaké třeba dámské velikosti 170 nebo tak). A kdyby byl i lehčí než ten Boll, třeba pod kilo, tak by to bylo skvělý…
Díky moc ![]()
@Slečna Ferka píše:
Dobrý den,s odstupem dvou let jdu na poradu znova. Dceři je teď 11 let, měří 140 cm, má Boll Patrol (bohatě se vejde) a je jí v něm většinou hic - už teď v říjnu spali v budově a měla ho jen jako deku
Prosím, dopručíte nějaký tenčí – jako že na vyšší teplotu (kdyby měli někdy spát pod šírákem s mrazících, tak jí ten Boll nabalím)? Já se v těch číslech vůbec nevyznám
Vzhledem k tomu, že to vypadá, že u turisťáku vydrží, umím si představit, že za něj dáme třeba pět tisíc (v nějaké třeba dámské velikosti 170 nebo tak). A kdyby byl i lehčí než ten Boll, třeba pod kilo, tak by to bylo skvělý…
Díky moc
Co třeba Prima Anapurna? Nebo pak 300 Warmpeace péřák?
Spacáky jsou u nás aktuální téma, řeší se pod stromeček. Pro devítiletou na výpravy a s cenovým stropem 2000kč bych šla asi do tohoto https://www.hudy.cz/cyklotour-2?… u nás bude pod stromečkem tento https://www.nejoutdoor.cz/…unior-modry/
@Lama Lama Ty vypadají dobře. A hmotnost kolem 700g, to by bylo super
Děkuju, uvidíme, co napíšeme Ježíškovi.
@Slečna Ferka píše:
@Lama Lama Ty vypadají dobře. A hmotnost kolem 700g, to by bylo superDěkuju, uvidíme, co napíšeme Ježíškovi.
Primy z této řady jsou moc super! My máme tedy ty teplejší, Makalu a Manaslu, ale pěkně slouží už dost let.
@Fiveone Díky, ale už hledám pro jedenáctiletou. A navíc 1,5 kila je víc než má ten současný, to by asi nebylo ono. Každopádně děkuju za tip!
@Slečna Ferka Co nějaký cyklospacak? Ty jsou tenčí, malé a ne úplně do zimy.