Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj ![]()
mohli byste mi doporučit nějakou hodně vtipnou knížku? Poslední dobou jsem četla hodně psychothrillery tak chci něco na odlehčení a zasmání.. Díky ![]()
@Alichi píše:
E. Boček - Poslední aristokratka (i další díly).
Taky doporucuju. Zacala jsem ji cist s jistym despektem, ale fakt je to vtipne napsany. Je to proste super psycho ![]()
Knížky od Patrika Hartla. Já se teda nepopadala za břicho jak v recenzích ostatních píší, ale úsměvné to bylo ![]()
Kraus - to na tobe doschne. Nedoporucuji cist v mhd. Koukaj na tebe jak na blazna jak je z toho clovek vytlemenej
![]()
Také určitě doporučuji Poslední aristokratku, ale i Co jsme to tátovi provedli (na uložto jde stáhnout i jako mluvené slovo-uváděl český rozhlas- takže kniha je načtená kvalitně), autor Roy Lewis.
Previtem snadno a rychle. Skvele to i nacetl Vaclav Postranecky, druhy dil Borivoj Navratil. Poslouchala jsem to ve vlaku, mozna jsem u toho vypadala jako smejici se de-bil ![]()
Já si pamatuju, že jsem se hodně zasmála u Jak nevyloupit banku.
Taky hlasuju pro Prevíta. Akorát nevím, jestli nejsi odpůrce dětí. To by ses moc nezasmála. Já to četla jako bezdětná i dětná a líbí se mi to stejně.
Mám ráda Zdenu Frýbovou: Robin, Robin druhý a jeho rodina, Otcem i matkou proti své vůli… všechno lehké příjemné čtení
Vejce a já, u toho se směju pokaždé a četla jsem to už mockrát. Robert Fulghum, vtipný a zároveň s velmi hlubokými myšlenkami. A vzpomínám že máma se vždy smála u knížek U nás v Mitfordu (a další díly) ![]()
@Salorka píše: Černobílý svět - Stockett
Tak Černobílý svět bych rozhodně nezařadila mezi vtipné knížky ![]()