Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, v zimě se nám stávala taková záhada. Občas jsem pokakanou plínku vyhodila za dveře domu (aby nám tam nesmrděla) a sem tam ji pak zapomněla odnést večer do popelnice, takže tam zůstala přes noc. Jenže několikrát (cca 5, ale postupně během několika týdnů či měsíců) se stalo, že tam ráno nebyla. Vždy jsme prohledali celou zahradu, koukli i lehce k sousedům, do popelnice (jestli ji nemohl někdo neznáný uklidit) a nikdy jsme ji nenašli. Napadá někoho, jaké zvíře by tohle dělalo a proč? Fakt by mě zajímalo, u koho se ty posr… plínky objevovaly. ![]()
Nám ji kradl pes. Vždycky jsme ji našli někde rozcupovanou na zahradě.
Opice jsem tu ještě neviděla. ![]()
Kočky mě napadaly, ale nějak nechápu proč a kam. Nosit si domů exkrementy vyššího predátora? Navíc ta plínka někdy byla dost těžká, že jim to stálo za to…
Jo v létě se to nedělo, protože to nejsem líná to odnést až do popelnice hned.
@Cleria u nas taky moc zaujaly psa. musela jsem je hned odnest nebo dat do vysky, jinak ho obsah moc zajimal a pak to rozcupoval. takze nejaky vesnicky psik, co se tam toula treba?
kocky si myslim, ze ne. ty to vuuubec nezajima.
A nemohl by Vám ji někdo vynést? já bych to teda taky vzala sousedům, než by na chodbě smrděla hov**…nebo máte dům?
@SarinkaSar1 Neboj, psala jsem „za dveře domu“, v paneláku bych to fakt nedělala, jedná se o vesnici. Nikomu to vadit nemohlo, sousedi v zimě přes noc na zahrádce nebývají
, navíc v mrazu to ani moc nesmrdí. ![]()
@SarinkaSar1 já bych řekla, že mají dům.
@Cleria u nás su je psi vydali i z koše a sežrali. Plenky občas zahrabali
@Alkata @peta81 Díky, tak asi pes. Že by tu byl toulavý tak dlouho, to se mi nezdá. Spíš bych věřila, že někdo venčí hooodně na volno a pejsek si vždy k nám zaběhl pro suvenýr.
Pes to musel cítit i na dálku a k nám na zahradu by bylo schopné se dostat i větší plemeno. Jen když si představím výraz jeho pána, jestli mu to opakovaně nosil… ![]()
@Alkata píše:
Pes. Treba. Lidská hovna jim velice voní. Bez legrace.
Náš pes kdysi našel lidské ho… a snědl to.Asi na tom něco bude, že to mají rádi ![]()