Doporučte zimní boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
549
16.1.12 18:16

Doporučte zimní boty

Botičky mi dosloužily, tak se poohlížím po nových. Měly by být zimní, nepromokavé do 2000 kč. Ráda bych tip na nějaké aktuální ve slevě, nebo prostě co máte vyzkoušeno, že nepromokne ve sněhu, v břečce, nebo při šlápnutí do kaluže. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
16.1.12 18:23

ahojky,ja mam goretexove a pohoda,pohodlne,neni mi v nich zima a nepropousti vlhkost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.1.12 18:26

Ahoj,tak já mám ted druhou zimu boty zn.Salomon,jsou Goretexové a super,zatím mi opravdu neprotekly a že jsem loni chodila velkou vrstvou sněhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
16.1.12 18:28

klárka má goretexové primigi. taky super. o víkendu se vrátila ze školky v přírodě a boty to ustály na jedničku. náhradní si vzala párkrát.
myslím, že celkově s jakýmikoliv botami s membránou goretex neprohloupíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
16.1.12 18:34

Doporucuju zimni Superfity, jsou nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
16.1.12 18:46

Hlavně ne Merell :cert: Dneska jsme je museli reklamovat,stály 15stovek a po 3 měsicích se protrhl spoj mezi gumou a další vrstvou a kluk mi dneska přišel domů ze školky a v botě potopa :evil: Díra jak prase 8o :cert: :cert: Určitě s goretexem,měli jsme Salamony a byla jsem víc než spokojená :palec: Nepromokly ani v mokrém sněhu.Ted jsme koupili Adidasy s goretexem,tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
16.1.12 18:56

Pro tebe nebo pro prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.12 19:19

Tak já mám už tři roky termo boty(nevím přesný název) od Alpinepro a jsem spokojená.Nosím je jak do sněhu,tak i na tůru v létě,jsou super,vodu nepropustí a v létě se v nich noha nepotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.1.12 19:29
oliš píše:
Ahoj,tak já mám ted druhou zimu boty zn.Salomon,jsou Goretexové a super,zatím mi opravdu neprotekly a že jsem loni chodila velkou vrstvou sněhu :mavam:

Taky mám tuhle značku a jsem naprosto spokojená. Investice do kvalitních bot se vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
16.1.12 19:49

Tak jestli pro tebe, tak za me doporucuju Garmonty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
16.1.12 20:02

Dcerka ma Vikingy a syn Columbie.Oboje super,do -30,nepromokavy,prodysny.Merellky mel vloni,sice jsou netknuty,ale byly takovy tvrdy,nepodajny.Jako druhy na ven a na stridacku kupuju Elefanteny.Taky ujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.1.12 20:26

My máme už třetí zimu superfitky a jsem s nimy moc spokojená a dokonce jsem si je chtěla pořídit i pro sebe. Botky jsou lehoučké a malej z nich nemá spocené nožky, i když teď ta zima není nicmoc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.1.12 21:07

jen upřesňuji, že to mají být boty pro mě. Mrknu teda na salomony a do Alpinepro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.1.12 21:07
Katchi píše:
Tak jestli pro tebe, tak za me doporucuju Garmonty.
A kde se dají sehnat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
16.1.12 21:18
laetti píše:
jen upřesňuji, že to mají být boty pro mě. Mrknu teda na salomony a do Alpinepro.

To mi nějak uniklo,že to je pro tebe :oops: Ale i tak,za mě jedině Salamony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková