Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Botičky mi dosloužily, tak se poohlížím po nových. Měly by být zimní, nepromokavé do 2000 kč. Ráda bych tip na nějaké aktuální ve slevě, nebo prostě co máte vyzkoušeno, že nepromokne ve sněhu, v břečce, nebo při šlápnutí do kaluže. Díky
ahojky,ja mam goretexove a pohoda,pohodlne,neni mi v nich zima a nepropousti vlhkost…
Ahoj,tak já mám ted druhou zimu boty zn.Salomon,jsou Goretexové a super,zatím mi opravdu neprotekly a že jsem loni chodila velkou vrstvou sněhu ![]()
klárka má goretexové primigi. taky super. o víkendu se vrátila ze školky v přírodě a boty to ustály na jedničku. náhradní si vzala párkrát.
myslím, že celkově s jakýmikoliv botami s membránou goretex neprohloupíš ![]()
Hlavně ne Merell
Dneska jsme je museli reklamovat,stály 15stovek a po 3 měsicích se protrhl spoj mezi gumou a další vrstvou a kluk mi dneska přišel domů ze školky a v botě potopa
Díra jak prase
Určitě s goretexem,měli jsme Salamony a byla jsem víc než spokojená
Nepromokly ani v mokrém sněhu.Ted jsme koupili Adidasy s goretexem,tak jsem zvědavá ![]()
Tak já mám už tři roky termo boty(nevím přesný název) od Alpinepro a jsem spokojená.Nosím je jak do sněhu,tak i na tůru v létě,jsou super,vodu nepropustí a v létě se v nich noha nepotí
oliš píše:
Ahoj,tak já mám ted druhou zimu boty zn.Salomon,jsou Goretexové a super,zatím mi opravdu neprotekly a že jsem loni chodila velkou vrstvou sněhu
Taky mám tuhle značku a jsem naprosto spokojená. Investice do kvalitních bot se vyplatí ![]()
Dcerka ma Vikingy a syn Columbie.Oboje super,do -30,nepromokavy,prodysny.Merellky mel vloni,sice jsou netknuty,ale byly takovy tvrdy,nepodajny.Jako druhy na ven a na stridacku kupuju Elefanteny.Taky ujdou.
My máme už třetí zimu superfitky a jsem s nimy moc spokojená a dokonce jsem si je chtěla pořídit i pro sebe. Botky jsou lehoučké a malej z nich nemá spocené nožky, i když teď ta zima není nicmoc. ![]()
jen upřesňuji, že to mají být boty pro mě. Mrknu teda na salomony a do Alpinepro.
Katchi píše:A kde se dají sehnat?
Tak jestli pro tebe, tak za me doporucuju Garmonty.
laetti píše:
jen upřesňuji, že to mají být boty pro mě. Mrknu teda na salomony a do Alpinepro.
To mi nějak uniklo,že to je pro tebe
Ale i tak,za mě jedině Salamony ![]()