Doprava do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.8.17 21:16

Je to dvacet kilometrů, takže na kole těžko, šlo jenom o cestu tam, že mě nemusí vozit až k baráku jsem jí říkala, i o benzinu,

• Citovat
  • Upravit
30556
6.8.17 21:21

Tak si kup nějakou plecku na chvili…dnes a denně vidím na inzercich auta do 5ti tisíc…prozatim to stačí ne :nevim:
Jako já taky nerada někoho vozim pravidelně, vždy se něco vyskytne í z mé strany…kolikrat jezdím na knop :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.17 21:21

Kvůli práci nemůžeš být závislá na někom dalším. Rozbije se jí auto a ty budeš volat do práce, že jsi nemocná, nebo jak? :think: A jaký je důvod, že se tam na šestou nedostaneš? To jezdí busy až v osm, nebo bys tam byla naopak příliš brzy, a to se ti nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
6.8.17 22:04
@Litta píše:
Kvůli práci nemůžeš být závislá na někom dalším. Rozbije se jí auto a ty budeš volat do práce, že jsi nemocná, nebo jak? :think: A jaký je důvod, že se tam na šestou nedostaneš? To jezdí busy až v osm, nebo bys tam byla naopak příliš brzy, a to se ti nechce?

U nás na vsi jede první ranní autobus do města 15 km, kam všichni dojíždějí za prací, v 7 ráno. Takže je docela možné, že jí dřív nic prostě nejede.

Taky bych doporučila okamžitě pořídit auto, jakékoliv pojízdné, protože jinak se prostě nikdy do práce nedostane. Taky jsem kvůli tomu musela začít řídit, bez auta už si to nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat