Doprava do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A ptala jsi se ji, v cem by pro ni to zdrzeni spocivalo, pokud by te vyhazovala v msite jeji prace? Nejak slozite by te vyzvedavala? Ano, zamrzi to, nevypovida to nic o dobrych rodinnych vztazich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle by me uprimne zklamalo velmi. To snad proti tobe musi neco mit, ne? Jako v podstate jsi po ni nic extra nechtela a jeste by jsi ji prispivala na benzin, takze vazne nechapu
docela sila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemohl by jí přemluvit tvůj bratr/manžel? Určitě to nebude jen tak, že tě odmítla. Buď nepochopila, jak je to důležité a že nemáš jinou možnost, jak se dostat do práce. Nebo je tam nějaký problém v tobě. Lidi se jako svině obvykle nechovají bezdůvodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy odmítám se s ní o tom bavit, bydlí sice na druhým konci, ale vůbec mě nenapadlo, že by pro mě měla jezdit k baráku nebo do práce, před mateřskou mě brala kolegyně, ta musela pět kilometrů zajet, ale neřešila to.
holt naše rodina je divná, to jenom já bych se pro druhé rozdala ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Cuddy odmítám se s ní o tom bavit, bydlí sice na druhým konci, ale vůbec mě nenapadlo, že by pro mě měla jezdit k baráku nebo do práce, před mateřskou mě brala kolegyně, ta musela pět kilometrů zajet, ale neřešila to.holt naše rodina je divná, to jenom já bych se pro druhé rozdala
Tak to je ale na druhou stranu z tve strany taky zvlastni pristup.
Takhle se vztahy jen tak nezlepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z vesnice je to vždycky problém. Asi si budeš muset koupit auto. Taky jsem musela, k cestě na nadraží asi 10 km. A pak do práce 50km vlakem. Někoho vozit se hodí jen někdy (když de dela to samé v jedné firmě). Jinak jsou vždy komplikace, i když se to z pohledu vůbec nezdá…kdo už zažil, tak ví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak daleko bys dojížděla? Nedá se to zatím třeba na kole, než si koupíte auto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Cuddy odmítám se s ní o tom bavit, bydlí sice na druhým konci, ale vůbec mě nenapadlo, že by pro mě měla jezdit k baráku nebo do práce, před mateřskou mě brala kolegyně, ta musela pět kilometrů zajet, ale neřešila to.holt naše rodina je divná, to jenom já bych se pro druhé rozdala
a ví to ona? Nepochopila to špatně? Že by pro tebe musela jet o to dřív a vyzvedávat tě a potom zase naopak, vozit tě až na místo? Já bych za ní šla asi i s manželem, po dobrém, bez urážek, vysvětlila jí to, že je to dočasné, nebo že až budete mít vlastní auto, že jí to oplatíš, že jí dáš na benzín a podobně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdybys nastoupila u ní před barákem a vystoupila u její práce, tak čím by se zdržovala? Řekla si jí, že bys přispívala na benzin a že by to bylo dočasně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je taky problém, když v práce nekdy musíš zůstat o 2-3 hod. déle…to bys na ní chtěla třeba v zimě někde čekat?
Dnes už opravdu nikde není pevný pravidelná doba 6-14 hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
Tak kdybys nastoupila u ní před barákem a vystoupila u její práce, tak čím by se zdržovala? Řekla si jí, že bys přispívala na benzin a že by to bylo dočasně?
Tak třeba tím, že tam nebude včas… jako znám lidi, které bych přesně z toho důvodu vozit nechtěla, protože buď na ně budu furt čekat nebo budu neustále řešit, jak to že jsem jim ujela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako osobně musím říct, že bych taky nikoho takhle brát nechtěla, protože ono to vždycky zdržení je, když nejedete sami, i když je to stejná cesta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co když bude třeba nemocná nebo bude mít dovolenou? To se dostaneš do práce jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A má švagrová nějaké námitky nebo tě odmítla jen tak? Zas pokud si myslí, že by tě musela vyzvedávat doma a vozit rovnou do práce a ohledně benzínu jsi to uzavřela tak, že se NĚJAK domluvíte, tak ji i chápu. Zkusila bych za ní přijít s jasným návrhem - kde tě bude vyzvedávat a vysazovat a jak se o náklady na cestu podělíte, že budeš chodit vždy v čas a pokud ne, tak na tebe nemusí čekat atd. (pokud jsi to už neudělala).
A pokud by to nešlo, je někdo jiný z vesnice, s kým by se bylo možné domluvit? Případně nemůžeš jezdit na kole do doby, než koupíte auto? Teď v létě by to nemuse být zas až takový problém. Zas je škoda přijít o dobrou práci jen kvůli tomuto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi mě ukamenujete, že řeším hlouposti
Raději anonymně, chodí sem dost známých a sousedek… Dostat se od nás z vesnice na šest ráno do práce je poněkud problém, pokud člověk nemá auto. Když se mi podařilo sehnat práci v okresním městě, asi třista metrů, od místa, kam dojíždí švagrová, ta sice jezdí do jiného podniku, ale mohla by mě vyhodit u sebe a já ten kousek už dojdu, že.
A na benzín se nějak domluvíme… Jezdí sama, taky na šest, já bych pro ni udělala to samé

takže o práci přijdu, na šest se tam vážně nedostanu, a na půl sedmou chodit nemohu, směny se střídají, a ta přede mnou v šest odchází. Mrzí mě to, ale co nadělám. auto si budeme během roku pořizovat, ale ted na něho není a asi hned nebude. 
Včera jsem s ní o tom mluvila, docela mě zklamala, prý se nebude zdržovat