Doprava do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.17 20:26

doprava do práce

Asi mě ukamenujete, že řeším hlouposti :mrgreen: :lol: Raději anonymně, chodí sem dost známých a sousedek… Dostat se od nás z vesnice na šest ráno do práce je poněkud problém, pokud člověk nemá auto. Když se mi podařilo sehnat práci v okresním městě, asi třista metrů, od místa, kam dojíždí švagrová, ta sice jezdí do jiného podniku, ale mohla by mě vyhodit u sebe a já ten kousek už dojdu, že. :) A na benzín se nějak domluvíme… Jezdí sama, taky na šest, já bych pro ni udělala to samé :) :D
Včera jsem s ní o tom mluvila, docela mě zklamala, prý se nebude zdržovat :mrgreen: :lol: takže o práci přijdu, na šest se tam vážně nedostanu, a na půl sedmou chodit nemohu, směny se střídají, a ta přede mnou v šest odchází. Mrzí mě to, ale co nadělám. auto si budeme během roku pořizovat, ale ted na něho není a asi hned nebude. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30909
6.8.17 20:29

A ptala jsi se ji, v cem by pro ni to zdrzeni spocivalo, pokud by te vyhazovala v msite jeji prace? Nejak slozite by te vyzvedavala? Ano, zamrzi to, nevypovida to nic o dobrych rodinnych vztazich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
6.8.17 20:29

Tak tohle by me uprimne zklamalo velmi. To snad proti tobe musi neco mit, ne? Jako v podstate jsi po ni nic extra nechtela a jeste by jsi ji prispivala na benzin, takze vazne nechapu :think: docela sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2105
6.8.17 20:34

Nemohl by jí přemluvit tvůj bratr/manžel? Určitě to nebude jen tak, že tě odmítla. Buď nepochopila, jak je to důležité a že nemáš jinou možnost, jak se dostat do práce. Nebo je tam nějaký problém v tobě. Lidi se jako svině obvykle nechovají bezdůvodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.17 20:36

@Cuddy odmítám se s ní o tom bavit, bydlí sice na druhým konci, ale vůbec mě nenapadlo, že by pro mě měla jezdit k baráku nebo do práce, před mateřskou mě brala kolegyně, ta musela pět kilometrů zajet, ale neřešila to. :mrgreen: holt naše rodina je divná, to jenom já bych se pro druhé rozdala :)

• Citovat
  • Upravit
9918
6.8.17 20:42
@Anonymní píše:
@Cuddy odmítám se s ní o tom bavit, bydlí sice na druhým konci, ale vůbec mě nenapadlo, že by pro mě měla jezdit k baráku nebo do práce, před mateřskou mě brala kolegyně, ta musela pět kilometrů zajet, ale neřešila to. :mrgreen: holt naše rodina je divná, to jenom já bych se pro druhé rozdala :)

Tak to je ale na druhou stranu z tve strany taky zvlastni pristup. :think: Takhle se vztahy jen tak nezlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.8.17 20:42

Z vesnice je to vždycky problém. Asi si budeš muset koupit auto. Taky jsem musela, k cestě na nadraží asi 10 km. A pak do práce 50km vlakem. Někoho vozit se hodí jen někdy (když de dela to samé v jedné firmě). Jinak jsou vždy komplikace, i když se to z pohledu vůbec nezdá…kdo už zažil, tak ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.8.17 20:48

Jak daleko bys dojížděla? Nedá se to zatím třeba na kole, než si koupíte auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.8.17 20:50
@Anonymní píše:
@Cuddy odmítám se s ní o tom bavit, bydlí sice na druhým konci, ale vůbec mě nenapadlo, že by pro mě měla jezdit k baráku nebo do práce, před mateřskou mě brala kolegyně, ta musela pět kilometrů zajet, ale neřešila to. :mrgreen: holt naše rodina je divná, to jenom já bych se pro druhé rozdala :)

a ví to ona? Nepochopila to špatně? Že by pro tebe musela jet o to dřív a vyzvedávat tě a potom zase naopak, vozit tě až na místo? Já bych za ní šla asi i s manželem, po dobrém, bez urážek, vysvětlila jí to, že je to dočasné, nebo že až budete mít vlastní auto, že jí to oplatíš, že jí dáš na benzín a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
6.8.17 20:52

Tak kdybys nastoupila u ní před barákem a vystoupila u její práce, tak čím by se zdržovala? Řekla si jí, že bys přispívala na benzin a že by to bylo dočasně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.8.17 20:55

Ono je taky problém, když v práce nekdy musíš zůstat o 2-3 hod. déle…to bys na ní chtěla třeba v zimě někde čekat?

Dnes už opravdu nikde není pevný pravidelná doba 6-14 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101488
6.8.17 20:56
@Monchichik píše:
Tak kdybys nastoupila u ní před barákem a vystoupila u její práce, tak čím by se zdržovala? Řekla si jí, že bys přispívala na benzin a že by to bylo dočasně?

Tak třeba tím, že tam nebude včas… jako znám lidi, které bych přesně z toho důvodu vozit nechtěla, protože buď na ně budu furt čekat nebo budu neustále řešit, jak to že jsem jim ujela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.8.17 20:57

Jako osobně musím říct, že bych taky nikoho takhle brát nechtěla, protože ono to vždycky zdržení je, když nejedete sami, i když je to stejná cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
6.8.17 21:05

A co když bude třeba nemocná nebo bude mít dovolenou? To se dostaneš do práce jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
6.8.17 21:06

A má švagrová nějaké námitky nebo tě odmítla jen tak? Zas pokud si myslí, že by tě musela vyzvedávat doma a vozit rovnou do práce a ohledně benzínu jsi to uzavřela tak, že se NĚJAK domluvíte, tak ji i chápu. Zkusila bych za ní přijít s jasným návrhem - kde tě bude vyzvedávat a vysazovat a jak se o náklady na cestu podělíte, že budeš chodit vždy v čas a pokud ne, tak na tebe nemusí čekat atd. (pokud jsi to už neudělala).
A pokud by to nešlo, je někdo jiný z vesnice, s kým by se bylo možné domluvit? Případně nemůžeš jezdit na kole do doby, než koupíte auto? Teď v létě by to nemuse být zas až takový problém. Zas je škoda přijít o dobrou práci jen kvůli tomuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat