Dort Minecraft

15473
30.3.23 11:44

Dort Minecraft

Chtěla bych udělat dort - Minecraft. Jenže přemýšlím, jak to udělat co nejjednodušeji, nejlevněji, ale jedlý papír nechci. Modelování z hmoty je pro mě taky problém. Tak jsem zvědavá, co mi poradíte. Tady je spousta šikovných lidí. Nejjednodušší by bylo koupit nějaké figurky, ale nikde jsem na ně nenarazila. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
30.3.23 11:51
@Sára 1 píše:
Chtěla bych udělat dort - Minecraft. Jenže přemýšlím, jak to udělat co nejjednodušeji, nejlevněji, ale jedlý papír nechci. Modelování z hmoty je pro mě taky problém. Tak jsem zvědavá, co mi poradíte. Tady je spousta šikovných lidí. Nejjednodušší by bylo koupit nějaké figurky, ale nikde jsem na ně nenarazila. :nevim: :(

A co udělat prostě takový dort, který zvládneš, do tvaru krychle, pak pomáznout boky máslem, posypat oříšky a navrch travní dekorace třeba z marcipánu? Takhle nějak by to mohlo vypadat. Ale otázkou je, jestli nějaké maličké dítě by to ocenilo. Náš 11 letý syn jo, zvlášť, kdyby to byl medovník :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
30.3.23 11:53

Ja jsem pro syna dělala takový, ale figurky jsem si delala sama, tak třeba jen ty čtverečky kolem dokola a napis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.3.23 11:58

Figurky jsem objednavala na svetcukraru.cz. Je to marcipan, takze jako uplne za hubicku taky nejsou, ale mely uspech.
Edit: tak ted tam maji cukrove, tak bud si blbe pamatuji, nebo to od lonska zmenili

Jinak jsem delala taky neco ve stylu jako @vevci - akorat obdelnikovy, s temi ctvrtecky taky dokola.

Pripadne me napadlo vyuzit na figurky Lego - na nejake Minecraft sady jsem trefila treba i ma Vinted nebo na Marketplace…nebo to udelat jako 2v1 s darkem :nevim: Jo a syn si jeste vystrihal z papiru dalsi figurky a nalepili jsme je na spejle a dopichali do dortu…uplne instagramove to nebylo :mrgreen:, ale mel z toho radost

Příspěvek upraven 30.03.23 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
30.3.23 11:59
@Sára 1 píše:
Chtěla bych udělat dort - Minecraft. Jenže přemýšlím, jak to udělat co nejjednodušeji, nejlevněji, ale jedlý papír nechci. Modelování z hmoty je pro mě taky problém. Tak jsem zvědavá, co mi poradíte. Tady je spousta šikovných lidí. Nejjednodušší by bylo koupit nějaké figurky, ale nikde jsem na ně nenarazila. :nevim: :(

Možná bych udělala nějaký ten zelený a hnědý dort a nasázela na to figurky z Lega - to by měl jako druhý dárek. Jinak na netu jsem viděla dort creepera, který byl vyskládaný z marcipánových čtverečků - zelených a obličej z černých, vypadalo to jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.3.23 12:04

V kazdem pripade…kdyz to hodis do Googlu, idealne anglicky, vyjede ti milion obrazku, neco z toho urcite das…

Treba tohle vypada jako klasicky dort, akorat si vyhrali s barevnym kremem…Na to nepotrebujes asi nic extra, jen ty barvy

Příspěvek upraven 30.03.23 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375
30.3.23 12:07

Svět se v kostky obrací 8) Třeba tady je web přímo k tomu určený Minecraft dort … mas tam pár marcipanovych figurek či jiných napísu. Internet je toho plný. Já kupoval i sklenici s potiskem Creepera nebo minecraft sluneční brýle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
30.3.23 12:19

Tisk na fonadanovy list? Ale to je podobne jako jako jedlý papir :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.3.23 12:21

Udělala bych mechový dort. Fotek a receptů je na Googlu spousta. Jen bych nedělala se světlým krémem, ale s pařížským. Boky bych nechala holé a budou pak hezky hnědozelené. Tím zeleným rozdrobeným bych to posypala jen vršek dortu. Na dort bych koupila nějaká nejedlá zapichovátka Minecraft, prodávají jich spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
30.3.23 22:18

Vy jste všechny tak šikovne. Budu ráda, kdyz narazim někde na figurku. Ještě to promyslim. Možná se pustím jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová