Dort na zakázku Brno

1757
31.7.11 22:16

Dort na zakázku Brno

Ahoj, nevíte někdo o někom šikovném, kdo by mi upekl dort na zakázku v Brně? Něco takového? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
31.7.11 22:19

To by mě také zajímalo :think: Také bych ráda sehnala kontakt, kde bych si mohla dortík objednat. Nejlépe v Líšni či okoli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
31.7.11 22:20

mně je jedno kde v Brně, hlavně někoho, kdo by to udělal :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.7.11 22:25

Měl jsem kdysi takovou kolegyňku v práci, dojížděla odněkud od Pohořelic… Ale už víc jak 10 let jsem ji neviděl.
Zkoušela ses ptát na Svoboďáku, U mamlasů? (Cukrárna Václav Labský.) Mají sice svoje vzory, ale dělají leccos na zakázku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bez registrace
31.7.11 22:26

Můžu z vlastní (několikanásobné) zkušenosti doporučit Cukrárna Josef Rozprým, Kučerova 5, Brno, www.dorty-brno.cz. Na zakázku dle vlastního návrhu udělají cokoliv, nádherně a navíc to mají hrozně moc dobrý :-P

• Citovat
  • Upravit
18305
31.7.11 22:26

A ještě znám dvě cukrářky cca 40 km od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
31.7.11 22:27
Jura007 píše:
Měl jsem kdysi takovou kolegyňku v práci, dojížděla odněkud od Pohořelic… Ale už víc jak 10 let jsem ji neviděl.
Zkoušela ses ptát na Svoboďáku, U mamlasů? (Cukrárna Václav Labský.) Mají sice svoje vzory, ale dělají leccos na zakázku…

nezkoušela, zatím hledám na netu…, ale díky, kdyžtak se tam skočím zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.7.11 22:34

A vůbec - úplně nejjednodušší je do Seznamu zadat „dorty Brno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
31.7.11 22:34
Jura007 píše:
A ještě znám dvě cukrářky cca 40 km od Brna.

díky moc, 40km už je celkem daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.7.11 22:40

Já jsem jednou zadávala přímo v Líšni, je to naproti místnímu fotbalovému hřišti.. zkusím pohledat kontakt na Googlu, mmnt.. výsledek byl parádní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.7.11 22:42

http://www.dorty-brno.cz/…-vyroba.html obrázky mají sice nic moc, ale to co jsem jim zadávala bylo přesně dle mých představ :) byl to dort ve tvaru klavíru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
31.7.11 22:44
werryjane píše:
http://www.dorty-brno.cz/…-vyroba.html obrázky mají sice nic moc, ale to co jsem jim zadávala bylo přesně dle mých představ :) byl to dort ve tvaru klavíru :)

na ty jsem taky koukala, obrázky opravdu nic moc, ale už jsem na ně slyšela chválu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
31.7.11 22:48
werryjane píše:
Já jsem jednou zadávala přímo v Líšni, je to naproti místnímu fotbalovému hřišti.. zkusím pohledat kontakt na Googlu, mmnt.. výsledek byl parádní :)

Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.7.11 22:48

Anebo mám ještě jednu známou.. kamarádku kamarádky, má stránky na fb, kdybys chtěla, ta je opravdu hodně dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.7.11 22:50
werryjane píše:
Anebo mám ještě jednu známou.. kamarádku kamarádky, má stránky na fb, kdybys chtěla, ta je opravdu hodně dobrá..

Aaaa, tak bohužel slečna je prý plně vytížená a nové objednávky přijímá až od září :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí