Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, nevíte někdo o někom šikovném, kdo by mi upekl dort na zakázku v Brně? Něco takového? Díky
To by mě také zajímalo
Také bych ráda sehnala kontakt, kde bych si mohla dortík objednat. Nejlépe v Líšni či okoli ![]()
Měl jsem kdysi takovou kolegyňku v práci, dojížděla odněkud od Pohořelic… Ale už víc jak 10 let jsem ji neviděl.
Zkoušela ses ptát na Svoboďáku, U mamlasů? (Cukrárna Václav Labský.) Mají sice svoje vzory, ale dělají leccos na zakázku…
Můžu z vlastní (několikanásobné) zkušenosti doporučit Cukrárna Josef Rozprým, Kučerova 5, Brno, www.dorty-brno.cz. Na zakázku dle vlastního návrhu udělají cokoliv, nádherně a navíc to mají hrozně moc dobrý ![]()
Jura007 píše:
Měl jsem kdysi takovou kolegyňku v práci, dojížděla odněkud od Pohořelic… Ale už víc jak 10 let jsem ji neviděl.
Zkoušela ses ptát na Svoboďáku, U mamlasů? (Cukrárna Václav Labský.) Mají sice svoje vzory, ale dělají leccos na zakázku…
nezkoušela, zatím hledám na netu…, ale díky, kdyžtak se tam skočím zeptat
A vůbec - úplně nejjednodušší je do Seznamu zadat „dorty Brno“.
Jura007 píše:
A ještě znám dvě cukrářky cca 40 km od Brna.
díky moc, 40km už je celkem daleko
Já jsem jednou zadávala přímo v Líšni, je to naproti místnímu fotbalovému hřišti.. zkusím pohledat kontakt na Googlu, mmnt.. výsledek byl parádní ![]()
http://www.dorty-brno.cz/…-vyroba.html obrázky mají sice nic moc, ale to co jsem jim zadávala bylo přesně dle mých představ
byl to dort ve tvaru klavíru ![]()
werryjane píše:
http://www.dorty-brno.cz/…-vyroba.html obrázky mají sice nic moc, ale to co jsem jim zadávala bylo přesně dle mých představbyl to dort ve tvaru klavíru
na ty jsem taky koukala, obrázky opravdu nic moc, ale už jsem na ně slyšela chválu
werryjane píše:
Já jsem jednou zadávala přímo v Líšni, je to naproti místnímu fotbalovému hřišti.. zkusím pohledat kontakt na Googlu, mmnt.. výsledek byl parádní
Díky ![]()
Anebo mám ještě jednu známou.. kamarádku kamarádky, má stránky na fb, kdybys chtěla, ta je opravdu hodně dobrá..
werryjane píše:
Anebo mám ještě jednu známou.. kamarádku kamarádky, má stránky na fb, kdybys chtěla, ta je opravdu hodně dobrá..
Aaaa, tak bohužel slečna je prý plně vytížená a nové objednávky přijímá až od září ![]()