Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, potřebuji co nejrychleji poradit
V receptu mám napsáno 500 ml kefíru, ale já ho nemám, můžu použít podmáslí nebo mlíko, Nevadí to? Co z toho bude lepší?
Díky moc
já používám místo kefíru mléko+bílý jogurt kvůli konzistenci
Já typuju kefírovou buchtu s kakaem. Pokud ano, tak ta je moc dobrá, dělává ji moje mamka.
ještě jedna otázečka ![]()
nevíte co způsobuje že mám skoro všechny buchty uprostřed vyboulené?
Bezva dík za recept vypadá to jako dobrota, koupím podmáslí a určitě zkusím ![]()
stávalo se mi to u dortových kulatých forem a vyřešila jsem to tím, že jsem nalila těsto do formy, pak s ním nahýbala dokola formu tak, aby se vytvořil pruh těsta kolem celé formy a buchta pak vyběhla po tento okraj, doufám, že jsem to popsala srozumitelně
buchta nebo dort je třeba dávat do předehřáté trouby a nedávat na vysokou teplotu…pak se boulí, ale péct pomalu tak na 150 stupňů - to mi poradila kámoška co chodí na cukrářský kurzy do Prakulu a fakt to funguje ![]()
To musí být mňamka, je to podobné jako ta buchta od mamky, akorát tam se nedává krém, ale nahoru se namaže marmeláda a dá čokoládová poleva.
Teď mám těhu cukrovku, tak to nepeču, ale až porodím a budu fit, určitě to vyzkouším. dík za recept.