Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
prosim vas, zkousela jste nektera dat jogurt na mrazak? Manzel jede se synem na vikend pod stan a syn ma trochu problemy s jidlem. Ke snidani zvlada jogurt, tak me napadlo, ze je ted hodim na mrazak, pak do chladici tasky a oni si jeden vyndaji v sobotu a jeden v nedeli rano… Je to blbost?
Diky
to bych nemrazila, podle mě to nebude k jídlu. Taky to začne rozmrzat, to nevydrží zmrzlé dlouho, takže ten nedělní nebude použitelnej.
spíš bych zkusila jogurty ve sklenici od hippu, jsou dobrý a chutnaj i mě. Jen jsou docela drahý, ale pro jednou…
Je to blbost. Zmrazením se z jogurtu stane neživá srágora. Jogurt vydrží bez lednice klidně i 3 dny, pokud ho nedáte na plato auta pod zadní okno. Takže bych z lednice dala do termoigelitky nebo chladící tašky a hotovo.
Osobne jsem to nezkousela, nektery lidi to tak ale delaj, pridaj do toho jeste neco, aby to nebylo tak chudy a maji to misto Misi.
Já dělám jogurtovou zmrzlinu
,ale jogurt bych nezmrazovala a opětovně nerozmrazovala. Taky si myslím, že vydrží pár dní bez lednice ![]()
Aspoň já jogurty k brzké spotřebě do lednice nedávám, nesnášíme je studené..Nechám ve špajzce nebo vyndám z lednice min. půlden před konzumací..
nemrazila bych, na chatě mi jednou zmrzlo omylem v mrazaku pomazankove máslo a po rozmrznutí nebylo vůbec k jídlu ![]()
já jogurt běžně mrazím - dělám z něj nanuky ![]()
ale jíst to tekutý-rozmrzlý to jsem nezkoušela ![]()
Tak jogurty jsme mrazili běžně, ale taky jsme je pak jedli zmrzlé - jako zmrzlinu. Ale jak bude vypadat po rozmražení, netuším
.
Rozhodně nemrazit. Jak píše BaraF. - jogurty vydrží i bez lednice.
Jo, jogurtové nanuky - to je něco jiného, to se líže zmrzlé, ale jogurt rozmražený je pěkný humus......
teredes píše:
Ahoj,
prosim vas, zkousela jste nektera dat jogurt na mrazak? Manzel jede se synem na vikend pod stan a syn ma trochu problemy s jidlem. Ke snidani zvlada jogurt, tak me napadlo, ze je ted hodim na mrazak, pak do chladici tasky a oni si jeden vyndaji v sobotu a jeden v nedeli rano… Je to blbost?
Diky
Ahoj. Asi bych radši do té chladící tašky dala k jogurtu (nezmraženému) třeba PETku se zmrzlou vodou.
Ahoj, diky za rychle odpovedi, mrazit je teda nebudu. V chladici tasce maji pytliky se zmrzlou vodou, tak to snad do te nedele bude stacit. Jako je mi jedno, ze by v tom pochcipali ty dobre breberky, na dva dny to neva, spis se prave obavam te konzistence po rozmrazeni.