Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky jsem tele
Popletla jsem si čas a rozvařila 4 sáčky rýže.Nejjednodušší recept co s tim je vyhodit jí do záchodu, ale kdyby vás napadlo ještě něco lepšího tak mi to sem písněte.Díky
Co do toho nalít mléko, smetanu, cukr a rozvařit to na sladkou rýžovou kaši? Nějaké ovoce na to…
Zalít mlíkem nebo smetanou a udělat kaši, ale byla by jí tuna… Nebo do karbenátků jako „plnivo“, ale na to taky padne jen trocha.
Jasně, udělej nákyp. Já bych to zavařila s mlékem + vanilkový pudink. Když to pak naliješ do misek,vydrží ti to v lednici ze dva dny. Je to mňamka. ![]()
nebo jako „plnivo“ k mletému masu do plněných paprik.
Ale rychlejší je rýž.kaše na sladko ![]()
Záleží jak moc jsou rozvařené, napadlo mě je nechat zapéct v troubě s dalšími surovinami
Osobně si těstoviny hlídám, aby byly al dente, ale třeba rozvařená rýže mi vyhovuje ![]()
Z rozvařené rýže jde udělat nákyp-tedy pokud to není slané. Nebo by šlo rýžové mléko, ale opět, nesmí být rýže osolená. Vodu slít, přidat 1 litr studené vody a rozmixovat, pak přecedit…hotovo. Možno přisladit.
Z rozvařených těstovin jsem nedávno dělala toto: olej-česnek-cibule-bazalka-orestovat-přihodit těstoviny-osolit-opepřit a sníst… a jak jsme se oblizovali. Nebo ještě k těm orestovaným těstovinám prdnout vejce-mňamka ![]()